Ωχ...αγανάκτηση!!!

Αφού κλίνω το ουσιαστικό και τη μετοχή σε όλες τις πτώσεις και των δυο χρόνων...δηλαδή, η αγανάκτηση, της αγανάκτησης, την αγανάκτηση κ.ο.κ., καθώς και οι αγανακτισμένοι, των αγανακτισμένων, τους αγανακτισμένους κ.λπ...ας ρωτήσω αφελέστατα: "Καλά ρε, μας δουλεύετε;;;". Ώρες ώρες, νιώθω σα να πρωταγωνιστώ στην αξέχαστη διαφήμιση με το πιτσιρίκι που ρωτάει συνεχώς "Μπαμπά θα μου τα φουσκώσεις;;;". Είμαι έτοιμος να πετάξω.

Το ΚΙΝΗΜΑ των κινημάτων και της ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ λοιπόν εμφανίστηκε, γιγαντώθηκε, τα πήρε όλα παραμάζωμα. Βγήκαν και οι Κοι και Κες Τρέμη, Στάη, Χατζηνικολάου και ΣΙΑ, έκπληκτοι από το μεγαλείο του κινήματος, την κόσμια συμπεριφορά των συμμετεχόντων, το ρυθμό, τα παλαμάκια και δώστου να γίνεται της Αγανάκτησης Το Κάγκελο στις εκπομπές και στα δελτία. Και το αυθόρμητο κίνημα, λέμε τώρα, προμοταρισμένο από όλα τα καναλοσυμφέροντα τόσες μέρες, μιλάμε σαρώνει!!! Με κεντρικά συνθήματα: "Κλέφτες" και "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα" έχει τρομοκρατήσει το σύστημα εξουσίας, τόσο, που ο Πεταλωτής χεσμένος από το φόβο του, προφανώς, προσπαθεί να τους πιάσει όλους φίλους, σαν αυτούς στο fb!!!

Όχι, δεν έχω τίποτα εναντίον του αυθόρμητου, πολύ απλά γιατί όπως έχουν γράψει και τονίσει άλλοι σοφότεροι, παλιότερα, υπό προϋποθέσεις μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Έχω, όμως, πολλά να σούρω σε όλα αυτά τα ψευτοφαρισαϊκά γλυκοφιλήματα τώρα τελευταία. Έχω πολλά να σούρω, σε όλους αυτούς που προσπαθούν να με πείσουν ότι ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΣ είναι σαν όλους αυτούς που βρίσκονται στο Σύνταγμα τώρα τελευταία. Και να κουβεντιάζουν για πολιτισμένα κινήματα κάτι τύποι, όπως ο Κος κος Κανάκης και ο Κος κος Λαζόπουλος, που αν κάποιος που τους ήξερε προσωπικά έβγαζε ένα βιβλιαράκι για όλα αυτά που έχουν κάνει ή που δεν έχουν κάνει στη ζωή τους, τότε θα έπαιρναν το πρώτο αεροπλάνο και θα εξαφανίζονταν. Βέβαια, τώρα θα μου πείτε, εδώ ο Τζέφρι Τζούνιορ, ο εθνικός ηγέτης και ευεργέτης ακόμη εδώ είναι, αυτοί θα έφευγαν;;;!!!

Να είστε σίγουροι, όλοι εσείς οι γλείφτες, οι οσφυοκάμπτες, οι καρεκλοκένταυροι και όλων των ειδών τα λαμόγια, νόμιμα και παράνομα, ηθικά και ανήθικα, ότι όταν οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ αποφασίσουν να κατέβουν στου δρόμους και στις πλατείες ή να ανέβουν σε βουνά και ραχούλες, δε θα κρατάνε κατσαρόλες και μπρίκια, ούτε θα στήνουν σκηνές. Θα καταλάβετε αμέσως τι πραγματικά σημαίνει η λέξη ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!! Γιατί πολύ απλά, ο αγανακτισμένος ρε ναφθαλινοφόροι θα κρατάει τουλάχιστον ένα ματσουκάκι για να το χρησιμοποιήσει ποικιλοτρόπως ή κανά καλάσνικοφ. Θα το τραβήξει μέχρι την ανατροπή των δεδομένων. Και δε θα βαράει παλαμάκια για να τον διαφημίζετε στην τηλεόραση, αλλά θα κυνηγήσει κι εσάς τους ίδιους σαν υπηρέτες όλης αυτής της σαπίλας.

Μέχρι τότε, μπορείτε να πλασάρετε τη λινάτσα για μετάξι...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;


Τσάγια!!!

2 σχόλια :: Ωχ...αγανάκτηση!!!

  1. Σωστοοοός 1000% και βάλε!

  2. Σωστός φιλαράκι.Και παρότι η ελλάδα διαθέτη τον μεγαλύτερο στόλο,αν έρθει η ώρα της αγανάκτησης, δεν θα υπάρξουν αρκετά καΐκια.