Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο...

...που θα το φας, θες δεν θες!!!

Κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη μου. Το μυαλό μου παίρνει περίεργες στροφές και αρχίζω να ανησυχώ. Κάθομαι και σκέφτομαι το χαμό του Θόδωρα (μου αρέσει περισσότερο από το "Θεόδωρου") και οι αντιδράσεις μου είναι παράξενες. Αν τις παρατηρούσα σε κάποιο άλλο πρόσωπο, σίγουρα θα έλεγα ότι υπάρχουν σημάδια τρέλας!!!
Θα μου πεις, πως να αντιδράς φυσιολογικά όταν βλέπεις δηλώσεις επί δηλώσεων από την κάθε Κικίτσα σε όλες τις εκπομπές;! Από τα πρωινάδικα, στα μεσημεριανά και τα δελτία ειδήσεων, μέχρι τα life style (χωρίς ζωή, πως γίνεται στυλάκι ποτέ δεν κατάλαβα) κουτσομπολίστικα προγραμματάκια. Και αφού το ξέρεις ότι θα αποσυντονιστείς εντελώς, γιατί δεν το κόβεις το γαμημένο το TVοτσίγαρο;!
Τέλος πάντων, το θέμα μου δεν έχει να κάνει με τα ΜΜΕ, εν προκειμένω. Αντί να σκέφτομαι πόσο άδικα πήγε και αυτός ο Άνθρωπος, λέω, δεν μπορεί, κάποιος εκδικείται! Ειδικά, όταν μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα πήραν το τρενάκι τους, ο Βέγγος, ο Ρασούλης, ο Παπάζογλου και τώρα ο Αγγελόπουλος, χάνω το μυαλό μου. Αντί να βιώνω μόνο την απώλεια, συλλαμβάνω το μυαλό μου να συντάσσει λίστες ολόκληρες με ΠΟΛΛΑ γνωστά, δημόσια πρόσωπα που άνετα θα τους έκοβα εγώ το εισιτήριο με δικά μου έξοδα, προκειμένου ο Σκηνοθέτης να παραμείνει εδώ.
Ε, αυτό δεν το λες και φυσιολογικό. Μια δόση σχιζοφρένειας την έχει οπωσδήποτε. Ή μήπως όχι;! Μήπως, τελικά, όλες οι ζωές ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, αλλά στην πορεία παίρνουν περισσότερη αξία ανάλογα με το ΚΑΛΟ που κάνουν;! Μήπως έτσι εξηγείται αυτό το σαδιστοφασιστικό συναίσθημα που μου γεννιέται;!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σε μια χώρα ΑΜΑΘΕΙΑΣ, ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ και ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΥ, ο θάνατος αυτός δε θα είναι ο τελευταίος. Οι απώλειες θα συνεχιστούν έως την "τελευταία σταγόνα"! Μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος λίγο Σπουδαιότερος Νους αυτού του τόπου, είτε μέχρι να ξυπνήσουμε και να επανεκκινήσουμε την παραγωγή μυαλών και συνειδήσεων!

ΤΣΑΓΙΑ!!!

12 σχόλια :: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο...

  1. Έτσι είναι φίλε. Σαν κάποιος να μας μούντζωσε. Σαν κάποιος να 'βαλε στοίχημα να μην αφήσει κανέναν άξιο σ΄αυτόν τον τόπο που επιπλέουν οι φελλοί. Η "επανεκκίνηση" είναι άμεσα αναγκαία, προτού μας ...τελειώσουν. Και που ΄σαι... παρ' ότι άνεργος τις τελευταίες μέρες, ευχαρίστως να κάνω άλλη μια περικοπή στο σπίτι και να ...τσοντάρω για κείνο το εισιτήριο που έλεγες...
    Καλή δύναμη να ΄χεις!

  2. Γάμησέ τα.

  3. Μάγκα μου Οικοδόμε, θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή το ταξιδιωτικό γραφείο θα φέρει στην φωτεινή επιγραφή το δικό μου Όνομα!!!
    Έλα να μου κάνεις παρέα στο όμορφο σκηνικό της ανεργίας!!!
    Νά σαι καλά!!!

  4. ΟΧΙά...και άφησέ τα!!!

  5. Τεράστια απώλεια.
    Ηρθε να προστεθεί στην ατέλειωτη μαυρίλα των καιρών...

  6. PHOTO ΤΙΤΛΟΙ...μια αχτίδα πρέπει να προβάλει, γιατί δε μας βλέπω καλά!!!

  7. Θεόφραστε κι εμένα μ' έχει απασχολήσει το γεγονός πως μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο μας την έκαναν ο Βέγγος, ο Σάντας, ο Ρασούλης, ο Παπάζογλου, ο Καμπανέλλης, ο Κακογιάννης και τώρα ο Αγγελόπουλος.

    Μοιάζει σαν μήνυμα από το υπερπέραν (κι ακόμα πιο πέρα) για επανεκκίνηση από την αφετηρία, ώστε να ξαναφτιάξουμε μέσα από τα σπλάχνα μας νέους Βέγγους, Ρασούληδες, Αγγελόπουλους, Σάντες...

    "Η Ελλάδα πεθαίνει, πεθαίνει σα λαός. Τόσα χρόνια ιστορίας...κλπ." είχε ειπωθεί διά στόματος Βέγγου σε ταινία του Αγγελόπουλου.
    Πεθαίνει γοργά τα τελευταία χρόνια και στο χέρι μας είναι να την ξαναγεννήσουμε μέσα απ τις στάχτες της...

    Για να ξαναυπάρξουν άνθρωποι των οποίων η ζωή -ναι- θα αξίζει και κατιτίς παραπάνω από τη ζωή του καθενός.

  8. Μαζεστίξ...εσύ που έχεις το όνομα κάνε και τη χάρη...χαχαχαχα....κάνε τα δικά σου μπας και γυρίσει ο τροχός!!!
    Άντε να δούμε τι μας ξημερώνει!!!

  9. Ο Μαζεστίξ είναι βιτρίνα.
    Περιορίζεται στο συμβούλιο των σοφών στην καλύβα του...
    Τη βρώμικη δουλειά την κάνουν ο Αστερίξ, ο Οβελίξ κι ο Πανοραμίξ...
    Κι άμα λάχει κι ο Κακοφωνίξ!

    Επομένως, ξεκινήστε εσείς κι έρχομαι κι εγώ να σας συντονίσω!
    :-)))

  10. Ψηλά το κεφάλι ρεεεε!
    Και οι απώλειές ΜΑΣ, όσο κι αν πονάνε, θα λειτουργήσουν
    προςόφελος της επαγρύπνησής μας.

  11. Μαζεστίξ, μην ανησυχείς και θα σου στείλω τιμητική, προσωπική πρόσκληση...
    Σιγά μη μαζευτούν τα άλλα τα ρεμάλια...χαχαχα

  12. Ιχνηλάτη, κι εγώ έτσι θέλω να πιστεύω πως θα γίνει τελικά!!!
    Το θέμα είναι, πως αυτό το "τελικά" μπορεί να έχει κι άλλο δρόμο ακόμη μπροστά!!!