Πολύχρωμα αβγά

Παραδοσιακά, όταν κάποιος αναφέρεται σε φασιστικά φαινόμενα ή κόμματα, χρησιμοποιεί τη φράση "το αβγό του φιδιού". Στην απόχρωση του αβγού, ή μάλλον των αβγών, υπάρχει ένα θέμα. Το αβγό της Χρυσής Αυγής με τον πανάρχαιο παγανιστικό σταυρουδάκο είναι το μόνο φιδίσιο; Πόσο τραγικό είναι άραγε το γεγονός ότι τέτοιου είδους "καθάριες" οργανώσεις που παραδοσιακά στηρίζονται στη "γνησιότητα" και σε συναφείς παπαριές, χρησιμοποιούν ένα συμβολισμό που δηλώνει ξεκάθαρα την "ανάμειξη";!
Εγώ βλέπω πολύχρωμα αβγά. Σαν τα Πασχαλινά! Βλέπω Γαλάζια, του Νόμου και της Τάξης, βλέπω Πράσινα, των Χώρων Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών, βλέπω Βαθυγάλαζα, της Εθνικής Περηφάνιας και των Ανήλικων Μεταναστών που μοιράζουν προεκλογικό υλικό. Βλέπω βέβαια και πιο Προσωπικές Αποχρώσεις, του κάθε Υπαλληλάρα, που μια ζωή με δυο δράμια εξουσία στα χέρια του έπρεπε να μας αλλάζει τον Αδόξαστο! Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η συντεχνιακή αντίληψη που διακατέχει τον Ελληνάρα είναι το πλουσιότερο υπόβαθρο ανάπτυξης τέτοιων συμπεριφορών. Ο Αγκυλωτός Σταυρός λοιπόν αποτελεί απλά μια φασίζουσα μορφή ανάμεσα στις πολλές που κυκλοφορούν στη Δημοκρατικότατη κοινωνία μας. Γιατί μας έχει πιάσει όλους Κωλοπιλάλα με τη Χρυσή Αυγή; Επειδή ο λαός μας έχει ΜΝΗΜΗ, λένε αυτοί που ξέρουν! Σίγουρα έχει! Απλά, αντί να είναι Μνήμη Ελέφαντα, είναι Μνήμη Χρυσόψαρου. Και κλάμα η Κιουρία για το Δίστομο και τις σφαγές! Σιγά ρε ντολμάδες, σιγά! Πόσα Δίστομα έχουν δημιουργήσει τόσα χρόνια οι ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ φασίστες;! Επειδή η εκτέλεση δεν είναι μαζική, καθιστά το έγκλημα λιγότερο επαχθές; Επειδή δε στήνονται οι Αθώοι στον τοίχο, μπροστά στο απόσπασμα, αλλά πηδάνε ένας ένας από τις ταράτσες των σπιτιών τους και αυτοπυροβολούνται κάτω από πυκνές σκιές δέντρων στις πλατείες, η κατάσταση είναι υποφερτή ρε Υποκριτές Ψευτοεπαναστάτες; Επειδή οι Διωγμοί πλέον δεν είναι θρησκευτικοί ή εθνικής προελεύσεως αλλά εργασιακής, για ένα κομμάτι ψωμί, έχουν λιγότερο Φασιστικό Χαρακτήρα; Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους! Όλων των Καταγωγών, όλων των Προελεύσεων, όλων των Αποχρώσεων! Μην παραμυθιάζεσαι από την προβολή και την άνοδο των Κραγμένων Φασιστόμουτρων. Στήριξη προς αυτούς πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Μην ξεχνάς, ποιοί βρίσκονται πάντα μπροστά τους για να τους προστατέψουν όταν δέρνουν τους μετανάστες. Οι Συνεργάτες των υπόλοιπων Αβγών! Οι Μπάτσοι! Ασπίδες με το Σταυρό της ΕΛ.ΑΣ. οι μεν, ασπίδες με τον Αγκυλωτό οι δε. Το μΠΑτΣΟΚ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό τον τομέα!
Θέλεις να λέγεσαι Άνθρωπος και να μη φοβάσαι την οποιαδήποτε Φασιστική Επίδραση;! Μάθε να σκέφτεσαι, να κρίνεις και να αποφασίζεις με κριτήριο το Δίκαιο και όχι το Προσωπικό σου Συμφέρον! Τότε, κανείς ξουρισμένος με άρβυλα δε θα μπορεί να επιβιώσει! 

Τσάγια!!!

2 σχόλια :: Πολύχρωμα αβγά

  1. Πολύ καλό!!!!

    Καλημέρα

  2. κ.κ....Νά' σαι καλά!