Δεν Ξεχνώ

Δεν Ξεχνώ Καθίκια! Δεν ξεχνώ!
Μη νομίσετε ούτε για μια στιγμή πως θα κάνω το ίδιο λάθος, το ίδιο ατόπημα, στο οποίο υπέπεσαν τόσες και τόσες γενιές υποτακτικών σας.
Άλλωστε, στον Πόλεμο που ζω, δεν μπορώ να αφαιρεθώ ούτε για μια στιγμή. Δε με αφήνουν οι ιαχές, τα ουρλιαχτά και οι σφαίρες που βλέπω να σφηνώνονται σε ψυχές γύρω μου! Τι κι αν δεν ακούγονται σειρήνες και συναγερμοί, τι κι αν δεν γκρεμίζονται πόλεις από βομβαρδισμούς, τι κι αν δεν πέφτουν πτώματα από τις σφαίρες του εχθρού παρά μόνο από εκείνες της προσωπικής απελπισίας όλων μας.
Δεν μπορώ να ξεχαστώ, δε δύναμαι να χαλαρώσω! Έχω έναν κόμπο στο στομάχι διαρκώς. Περισσότερο, επειδή δε βλέπω όλους εσάς τους Εχθρούς! Κρύβεστε καλά Δειλοί! Πίσω από στατιστικές, πίσω από τραπεζικά κεφάλαια, πίσω από τα ντουβάρια των άθλιων εξουσιαστικών επιτελείων σας. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, παραφυλάω για το νέο σας χτύπημα. Ξυπνάω τα χαράματα, πετάγομαι από τους εφιάλτες που μου έχετε δημιουργήσει.
Η νίκη σε αυτόν τον πόλεμο που εσείς Κηρύξατε θα έρθει όταν Εγώ αποτελέσω το δικό σας εφιάλτη. Δυστυχώς, δε ζω στην εποχή του παππού του Κώστα, που είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τους ξένους και ντόπιους εχθρούς με το ντουφέκι στο χέρι. Δυστυχώς, δε γεννήθηκα καν στην εποχή του πατέρα μου, που οι πατριώτες του πάλευαν να αποτινάξουν το ζυγό της ξένης κατακτητικής δύναμης. Έχω όμως τον ίδιο στόχο. Τη Νίκη! Στόχος μου είναι να ζήσω σε Ελεύθερη Πατρίδα! Χωρίς τα δεσμά των ξένων και των ντόπιων κατακτητών. Χωρίς τη βαριά Φασιστική Μπότα του στρατού των κομματικών ρουφιάνων που σας περιστοιχίζουν.
Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες! Γιατί αυτό το σύνθημα είναι εθνικοαπελευθερωτικό, είναι πατριωτικό, είναι προοδευτικό, είναι επαναστατικό και όχι εθνικιστικό και εθνοπροδοτικό όπως προσπαθείτε να με πείσετε. Στους Έλληνες της εργασίας και όχι της απασχόλησης. Στους Έλληνες της ελευθερίας και όχι της δουλείας. Στους πραγματικούς Πατριώτες που πονάνε αυτόν τον τόπο και όχι στους Καρχαρίες, με τους οποίους συνεργάζεστε και υπηρετείτε.
Μην τολμήσετε ούτε για μια στιγμή να νομίσετε ότι με τις εκλογές κερδίζετε τη μάχη. Το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να πάρετε μια παράταση μέχρι την τελική σας Ήττα. Εκτός και αν κατορθώσετε να με εξοντώσετε. Τότε, να ξέρετε ότι το τέλος μου θα είναι θεαματικό. Τόσο θεαματικό, ώστε οι επόμενοι πολεμιστές να επιθυμούν την εξόντωσή σας ακόμη πιο λυσσασμένα!
Το μόνο που μένει λοιπόν, είναι να βρεθεί το Όπλο της Καταστροφής σας. Τότε, ποιός ξέρει, το ΑΕΡΑ θα ξανακουστεί!

Τσάγια!!!     

6 σχόλια :: Δεν Ξεχνώ

  1. μερικοί όμως ξεχνούν...

  2. Ο παππούς αντιμετώπιζε με το ντουφέκι στο χέρι, όπως έγραψες, τους ξένους και ντόπιους δυνάστες.
    Ο εγγονός με τι; Με το... ψηφοδέλτιο;
    Γιατί από αυταπάτες σε αυτό τον τόπο άλλο τίποτε...

  3. Η Μνήμη είναι η λάμα της Ελευθερίας.

  4. Μαρία Νι...Υπάρχουν και χρυσόψαρα σε αυτό τον κόσμο!!!

  5. Ευρυτάνα...δε νομίζω ότι προκύπτει κάποια τέτοια αυταπάτη από το γραπτό...αλίμονο!!! Αυτό που ξέρω σχεδόν σίγουρα είναι πως οι πολεμικές μάχες του παρελθόντος πολύ δύσκολα μπορούν να ξαναστηθούν για πολλούς και διάφορους λόγους. Σίγουρα, θα ξεπηδήσουν ΟΠΛΑ και ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΗΣ που θα ταιριάζουν στην εποχή και στις συνθήκες!!!

  6. ΟΧΙά...ένας τύπος παλιότερα, έλεγε ότι η ελευθερία είναι τόσο πολύτιμη που θα έπρεπε να την παρέχουν με δελτίο!!!