Οι Πατριώτες θα μας σώσουν


18 Μέτρα κάτω από τη γη πρέπει να χωθώ! Να αρχίσω την κατασκευή καταφυγίου, μήπως καταφέρω να ξεφύγω από το Εθνικό Σχέδιο Εξόντωσης, συγνώμη Σωτηρίας ήθελα να πω, του Αντώνη, όνειρο μου είναι να γίνω Πρωθυπουργός αλλά με το κωλόπαιδο τον Τσίπρα δεν το βλέπω, Σαμαρά!   
 • Πρώτον, αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων στα επίπεδα του 2009 καθώς και των ειδικών επιδομάτων. Επίσης αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία.
 • Δεύτερον, επέκταση του επιδόματος ανεργίας στα δύο χρόνια.
 • Τρίτον, επίδομα ανεργίας και για τους αυτοαπασχολούμενους που σήμερα δεν δικαιούνται κανένα βοήθημα.
Για δουλειά ούτε λόγος. Επιδοματική πολιτική για τους άνεργους. Η καλύτερη πολιτική για όσους  δεν έχουν δουλειά θα ήταν να αποκτήσουν. Πως θα αποκτήσουν αφού η λέξη Παραγωγή είναι ποινικοποιημένη;! Τα ασφαλιστικά ταμεία θα ξαναγίνουν φορείς Πρόνοιας από φορείς Τζόγου στη Σοφοκλέους;! Δεν το βλέπω!
 • Τέταρτον, να ρυθμιστούν οι φορολογικές επιβαρύνσεις των προηγούμενων χρόνων ώστε να μην ξεπερνούν το 25% του μέσου οικογενειακού εισοδήματος και να μετακυλήσουν τα υπόλοιπα.
 • Πέμπτο, να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. Στηρίζουμε τις συμβάσεις εργασίας. Για τη μετενέργεια ζητούμε να επιστρέψει στα προηγούμενα επίπεδα.
 • Έκτο, όταν σταθεροποιηθούν τα έσοδα, αύξηση του αφορολόγητου στις 8000 ευρώ και μετά στις 10.000 ευρώ.
 • Έβδομο, αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο ΕΤΑΚ. Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών για επιχειρήσεις. Άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 9% μέσα στην επόμενη χρονιά.
 • Όγδοο, σταδιακή μείωση της φορολογίας στα φυσικά πρόσωπα μέχρι 32% από το 45% που είναι σήμερα. 
Μάλιστα. Στηρίζουμε τις συλλογικές συμβάσεις! Ποιές ακριβώς, αυτές της ΓΣΕΕ;! 25% δρεπανάκι στο οικογενειακό εισόδημα και 32% στην τσέπη των φυσικών πρόσωπων! Ποιοί είναι όλοι αυτοί άραγε; Μήπως να κοιτάξεις τον καθρέφτη σου Πριγκηπέσσα μου;! Αντικατάσταση του Χαρατσίου από Νέο ΕΤΑΚ! Έτσι, γιατί το επίθετο και η ονομασία πάντα κάνουν τη διαφορά, σωστά; Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις! Έλα δεν το πιστεύω.
 • Ένατο, τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ να επεκταθούν για δύο ακόμη χρόνια.
 • Δέκατο, δεν θα απολύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι για μία τριετία μετά το κλείσιμο δημοσίων οργανισμών.
 • Ενδέκατο, μέτρα για τους δανειολήπτες. Η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνά το 30% του εισοδήματος.
 • Δωδέκατο, ανατολή των συνεπειών του Τειρεσία για όσους έχουν υπαχθεί.
 • Δέκατο τρίτο, εξασφαλίζουμε ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ειδικής τράπεζας και εγγυοδοσία από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.
 • Δέκατο τέταρτο, συμψηφισμός οφειλών από και προς το δημόσιο
 • Δέκατο πέμπτο, αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου.
 • Δέκατο έκτο, αποφασιστική προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και των συμβάσεων παραχώρησης.
Πρέπει να αισθάνεσαι ευτυχής, διότι επεκτείνεται η Διάρκεια της Σεξουαλικής Πράξης. Έτσι, εφαρμόζοντας και το κατάλληλο λιπαντικό, θα την περάσεις φίνα. Οι οργανισμοί θα κλείσουν και θα πουληθούν, αλλά εσύ Δημοσιοϋπαλληλάρα μου για 3 χρονάκια θα την κάνεις ταράτσα. Άντε λοιπόν, τη βόλεψες την κολάρα σου πάλι. Δόση δανείου στο 30% ποιού εισοδήματος; ΕΣΠΑ και χρυσές δουλειές. Ξέρεις τώρα, υπηρεσίες, τηλεπικοινωνίες, τουρισμός, τεχνολογία. Ό, τι πρέπει για να μην παράγεις προϊόν, παρά μόνο αέρα κοπανιστό. Αποκρατικοποιήσεις, παραχωρήσεις, αποδεσμεύσεις! Το Παζάρι της Ελλάδας. Τα σκοτώνουμε όλα σε χρόνο μηδέν!
 • Δέκατο έβδομο, πέρα από την οικονομία, πολιτική για την αποκατάσταση της ασφάλειας του Έλληνα πολίτη. Αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, αποκάλυψη των κουκουλοφόρων, πάταξη του παραεμπορίου.
 • Δέκατο όγδοο, επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖ για να αξιοποιήσουμε τον υποθαλάσσιο ενεργειακό μας πλούτο.
Πάντα υπάρχουν αξιοζήλευτοι συνεργάτες για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη! Ξέρεις εσύ Πατρινέ μου! ΑΟΖ και πάλι ΑΟΖ! Αυτοί που δεκαετίες τώρα έλεγαν ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο πουθενά στην Ελλάδα, τώρα θα σου προσφέρουν το προνόμιο να Αγοράζεις 2 ευρώ τη Βενζίνη που θα παράγεται στη Χώρα Σου!

Καταλαβαίνεις τι σου λένε μωρέ;! Καταλαβαίνεις;!
Τσάγια!!!

4 σχόλια :: Οι Πατριώτες θα μας σώσουν

 1. Ρε τι ζούμε!

 2. Η σωστή παρατήρηση θα ήταν ΟΧΙά, Ρε πως ζούμε, ή απλά Ζούμε; χαχαχαχαχ

 3. Είδατε ένα σχέδιο Εθνικής Σωτηρίας, (εξαπατήσεις) και καλά νομίσατε ότι ήταν για το λαό.
  Γι’ αυτούς Έθνος είναι , τράπεζες, βιομήχανοι, εφοπΛΗΣΤΑΔΕΣ και άλλοι αναξιοπαθούντες του χώρου.
  Καλή δύναμη θα την χρειαστούμε με τόσες μ…..ες που ακούμε.

 4. Ανορθόγραφε, δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα ίσχυε κάτι διαφορετικό από αυτό που λες...
  Θα μας χρειαστεί η δύναμη!!!