Των φρονίμων τα παιδιά...

...πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Ή διαφορετικά και πιο χιουμοριστικά, των χορτάτων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν, δηλαδή κάτι σαν το, χέζε ψηλά κι αγνάντευε κι όσο θέλεις βρόντα!
Και, ναι ρε κουμπάρε, ναι ρε σύντεκνε, ναι ρε αδερφέ, ο Καρατζαφύρερ δίνει ξανά συνέντευξη σε κανάλι αυτή την ώρα που γράφω! Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά και την ολοκλήρωση που νιώθω, αλλά ας παραμερίσω τα συναισθήματα που με κατακλύζουν και ας μείνω στο θέμα μου.
Των φρονίμων τα Γαλάζια παιδιά, τα Πράσινα παιδιά, τα Ροζ παιδιά, που είναι και της μόδας, φροντίζουν σήμερα για να εξακολουθούν να μας χαϊδεύουν τα μαγουλάκια και αύριο. Ξέρεις τώρα για τι χαδάκια μιλάμε ε;!
Βγήκε το προεκλογικό σποτάκι της ΝΔ, στο οποίο πρωταγωνιστές είναι παιδάκια που "κινδυνολογούν", αυτό το ρήμα κι αν είναι της μόδας, και ρωτάνε το δάσκαλο το γνωστό, Γιατί Μπαμπά; Με μια απορία στο βλέμμα, τόσο στο δικό τους όσο και στου δασκάλου, σαν αυτό της γνωστής ρήσης, μπαμπάααα μου φάγαν το μπιφτέκι μουουουουου, δεν υπάρχει απάντηση. Γιατί η Ελλάδα δεν είναι στο Ευρώ;!
Με κάτι τέτοιες μαλακίες, εγχώριες και αλλοδαπές, έχουν καταστήσει τον "Τσι" Αριστερό Εξτρεμιστή, ναι διάβασέ το δυνατά για να το ακούς διότι αυτές τις πίπες λένε, ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί έναν Ντεμέκ Αντρίκο. Ναι Ντεμέκ και δε με ενδιαφέρει αν εξαγριώνεσαι με το σχόλιο και αγανακτείς και με βρίζεις, διότι εφόσον τον ψηφίζεις νιώθοντας την ηδονή της εκτόνωσής σου πάνω από την κάλπη είσαι κι εσύ τα Ίδια Σκατά! Ντεμέκ, Ιμιτασιόν, Μούφα, Μαϊμού ρε παιδί μου, διότι ακόμη και ο Ανδρέας Παπανδρέου προεκλογικά έλεγε Η Ελλάδα Έξω από το ΝΑΤΟ, πράγμα που ο Αλέξης, αχ Αλέκο αχ, δεν το ψελλίζει καν. Όξω ρε Γατάκια!
Αυτή η ΠΑΣΟΚίλα του Ελληνάρα έχει φτάσει από την τρίχα των μαλλιών μας μέχρι τις κάλτσες μας και μας έχει διαποτίσει μέχρι το μεδούλι. Αυτή η ΠΑΣΟΚίλα, τώρα που έχουμε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, μας έχει φτάσει στο σημείο να χειροκροτάμε με τα χρώματα της Εθνικής τον ποδοσφαιριστή Παπαδόπουλο-τζογαδόρο στους αγώνες του Αντιπροσωπευτικού Συγκροτήματος με τα γνωστά αυτογκόλ, αλλά και τον καλαθοσφαιριστή Μπουρούση-ήπια το φαρμακάκι μου και είμαι τούρμπο με τη Βιταμίνη του Μάκαρου!
Τα Φρόνιμα Παιδιά λοιπόν, φροντίζουν και με τέτοια σποτάκια να διαπαιδαγωγούν τις νέες γενιές με τη λογική της χεσμένης βράκας! Στην ίδια λογική εντάσσονται τα βιβλία Ιστορίας της Ρεπούση! Στην ίδια λογική εντάσσονται τα μαθήματα Επιχειρηματικότητας στο Δημοτικό! Στην ίδια λογική εντάσσονται οι Φιλανθρωπικές Καμπάνιες σε όλα τα Σχολεία της χώρας! Στην ίδια λογική εντάσσονται όλα τα Ψέματα για τον Παπά με το Λάβαρο της Επανάστασης του 1821! Στην ίδια λογική εντάσσονται οι παπαριές για τους φίλους και συμμάχους μας Εγγλέζους το 1940! Η λίστα αυτής της Προνοητικότητας δεν έχει τελειωμό!
Έτσι καταφέρνεις να δημιουργείς Τρομοκράτες της Πορδής τύπου Τσίριζα!

Τσάγια!!!

0 σχόλια :: Των φρονίμων τα παιδιά...