Η Αφροδίτη...

...αναδύθηκε κάπου εκεί στην Κύπρο, και από τότε είναι τέτοια η Ομορφιά του Νησιού, ή για να είμαι πιο ρεαλιστής η Στρατηγική Γεωγραφική Θέση του, που έχει βρει τον μπελά της με τους υποψήφιους Γαμπρούς!
Μνηστήρες υπήρχαν πάντοτε πολλοί. Οι κυριότεροι από το κοπάδι που την κυνηγούσε ήταν διαχρονικά ο Έλληνας, ή καλύτερα ο Ελλαδίτης, ο Τούρκος, ο Εγγλέζος και ο Αμερικάνος, με τον Εβραίο να είναι ο νιούφης της όλης ιστορίας.
Βγήκε μια είδηση λοιπόν, σύμφωνα με την οποία ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου ήθελε να παραθέσει γεύμα στους ομολόγους του της Ε.Ε., οπότε τους πήγε σε ένα εστιατόριο. Εκεί, ο μαγαζάτορας είχε υψωμένη την Ελληνική Σημαία και ήρθε σε σύγκρουση με τον Υπουργό, ο οποίος ζητούσε να την κατεβάσει για να μην έχει προβλήματα με το Πρωτόκολλο. Ακούς μωρέ;! Με το πρωτόκολλο! Πάρε νά' χεις Υπουργό Άμυνας!
Σοκ, λένε οι παπαγάλοι από την Ανθελληνική συμπεριφορά του Υπουργού, και εκεί μπαίνει και η γενικοποιημένη τσόντα, από τον ανθελληνισμό των Κυπρίων!
Με αφορμή το γεγονός αυτό, θέλω να σας ρωτήσω Πότε υπήρξε η Κύπρος Ελεύθερη και Ανεξάρτητη; Πότε; Όποιος μου δώσει την απάντηση θα τον κεράσω μπύρα που είναι και της εποχής!
Τώρα, το να βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος και να λέει παπαριές, αλλά να σχολιάζουν πετώντας ακόμη μεγαλύτερες μπαρούφες όλοι οι παρατρεχάμενοι και παραλήπτες της είδησης, αποτελεί τουλάχιστον κατάντια! Ναι, όπως το λέω, κατάντια!
Οι άνθρωποι μόνο ενός τόπου, ο οποίος ποτέ κρατικά και συνοριακά δεν ανήκε στην Ελλάδα, που αγωνίστηκαν Ενόπλως για την Ανεξαρτησία τους, αλλά και για την Ένωση του Τόπου Τους με την Ελλάδα, ήταν εκείνοι της Κύπρου! Έχυναν το αίμα τους για μια πενταετία με τη λέξη Ένωσις στα χείλη παλεύοντας ενάντια στον Αγγλικό Ζυγό. Άντε κάντε μου τη χάρη όλοι οι αναλυτάρες της κακιάς ώρας και πηγαίνετε σε καμιά παραλία με τα κουβαδάκια σας, μπας και χτίσετε κανά καστράκι στην άμμο! Ηλίθιοι, έ ηλίθιοι!
Θα μου πείτε, δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενός είδους αντιπαλότητα μεταξύ Ελλαδιτών και Κυπρίων; Σε ένα βαθμό, ίσως και να ισχύει! Εσύ πως θα αισθανόσουν απέναντι σε έναν άνθρωπο Ομοεθνή, οι πολιτικές ενέργειες του κωλοχανείου του οποίου οδήγησαν στη διχοτόμηση της πατρίδας σου; Για δώσε μου μια απάντηση; Εσύ ο ίδιος ντε, που μιλάς για ανθελληνισμούς και κουραφέξαλα! Εσύ είσαι Έλληνας εξ' αίματος, όσο και ο Κυπραίος, κατάλαβες;!
Τέλος πάντων, εγώ διαχρονικά και εκ πεποιθήσεως πίστευα και πιστεύω ότι για να γαληνέψει το νησί πρέπει να είναι Ελεύθερο και Ανεξάρτητο. Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι όταν οι Κυπραίοι πάλευαν για την Ένωση έκαναν λάθος! Απλά είχαν ηγέτες, οι οποίοι Πρόδωσαν εκείνο τον Αγώνα! Μη μου πεις ότι δε σου θυμίζει κάτι;!

Τσάγια!!!

0 σχόλια :: Η Αφροδίτη...