Οι Καραφλοκόρακες και άλλα συμπαθή πτηνά

"Λυπάμαι τόσο πολύ, όταν βλέπω και ακούω άνδρες και γυναίκες που τους γνωρίζω από μικρά παιδιά να απογοητεύονται περισσότερο κι από εμένα που δεν είμαι φύσει αισιόδοξος τύπος!!!
Λυπάμαι ακόμη περισσότερο όταν συναντώ ορισμένους από αυτούς και διαπιστώνω ότι μέσα στο κεφάλι τους, αντί να κυκλοφορεί φαιά ουσία, επιπλέουν σκατά λες και είναι ψαρόβαρκες σε λιμάνι ατάραχο!!!
Εσύ λοιπόν, που ακόμη έχεις ελπίδα και μπορείς να ξεφεύγεις από το βόθρο που προσπαθούν να σε πετάξουν, οφείλεις να αντισταθείς!!!

Αντιστέκεσαι αγαπώντας τους ανθρώπους!!!
Αντιστέκεσαι δίνοντας κουράγιο στον αδύναμο και δείχνοντας αλληλεγγύη σε αυτόν που έτυχε να βρίσκεται χάμω!!!
Αντιστέκεσαι τραγουδώντας για το άδικο και το δίκιο σε αυτή τη ζωή, για ό,τι κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να ζήσουν!!!
Αντιστέκεσαι μιλώντας άφοβα και παθιασμένα για ό,τι αξίζει να υπερασπιστείς!!!
Αντιστέκεσαι υψώνοντας το ανάστημά σου μέχρι εκεί που φτάνεις, κοιτώντας τον ήλιο, με το μέτωπο ψηλά, να καίγεσαι έτσι είναι αξία ανεκτίμητη!!!
Αντιστέκεσαι γράφοντας ελεύθερα και σταράτα, αυτά που άλλους φοβίζουν και άλλοι θέλουν να μην ακούγονται και να μη διαβάζονται!!!
Αντιστέκεσαι πλάθοντας το μυαλό σου και αναπτύσσοντας τη σκέψη σου!!!
Αντιστέκεσαι αποκτώντας γνώση και στεκούμενος κριτικά απέναντι σε ό,τι σου τρώει την ψυχή!!!
Αντιστέκεσαι αν μπορείς ακόμη και θυσιαζόμενος όταν οι καταστάσεις το επιβάλουν!!!
Η αντίσταση δεν είναι κάτι αποσπασματικό και τυπικό...δεν μπαίνει σε πλαίσια...δεν περιχαρακώνεται...
Είναι σκέψη!!!
Είναι έκφραση!!!
Είναι τέχνη!!!
Είναι δράση!!!
Όταν οι συνθήκες το επιβάλουν είναι βία!!!
Καθείς όπου μπορεί και όπως μπορεί λοιπόν μάγκες...γιατί, ακόμα και η ζωή που ζούμε δε μας χαρίστηκε...κερδήθηκε για λογαριασμό μας από άλλους παλιότερα!!! Από εκείνους, που για μια στιγμή δε σκέφτηκαν τι θα πάθουν και έγιναν Ήρωες!!! Αλλά και από εκείνους που σε όλη τους τη ζωή δεν ξεβρακώθηκαν ποτέ και έγιναν Άνθρωποι!!!"

Αυτή ακριβώς, ήταν η απάντησή μου σε μια αντίστοιχη θεματική ερώτηση σε κάποιο φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης.
Άλλο πράγμα είναι να ξέρεις ότι ζεις σε μια, από καιρό, Εκφασισμένη Κοινωνία και άλλο, να διαπιστώνεις ότι πολλοί "άνθρωποι" που γνωρίζεις χρόνια ολόκληρα, έχουν τον ολοκληρωτισμό μέσα στο κεφάλι τους σε τέτοιο βαθμό, που τους πνίγει χωρίς να το καταλαβαίνουν!

Αυτές τις μέρες, διαβάζω, βλέπω και ακούω αρλούμπες, πρωτοτυπίες και ντοκουμέντα γνωστά χρόνια πριν, και αναρωτιέμαι μήπως είμαι ουρακοτάγκος ή κάτι συναφές, μήπως κατοικώ στα δέντρα και ξεφλουδίζω φρούτα και καρπούς, μήπως είμαι παντελώς ηλίθιος ή εντέλει αν έτσι απλά με αντιμετωπίζουν!

Σφάξανε το παλικαράκι τον Παύλο, επειδή τραγουδώντας έλεγε αυτά που το μυαλό και η συνείδησή του υπαγόρευαν και τους χάλαγε τη σούπα. Και από εκείνο το βράδυ, έχουν ακουστεί και γραφτεί χίλια μύρια σχόλια και απόψεις.
Πρώτος πρώτος, βγαίνει ο Καθαρόαιμος Βλάκας και ανακοινώνει την Καταδίκη του φόνου και πως η Χ.Α. δεν έχει καμία σχέση. Και αναρωτιέμαι, πόσοι γκασμάδες βρίσκονται ανάμεσά μας, οι οποίοι τον πιστεύουν; Τα 40 ξουρισμένα, μαυροφορεμένα, με παραλλαγές και τατού άτομα που ήρθαν κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας ποιοί ήταν; Ερευνώντας λοιπόν την κατάσταση, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αποτελούν Εξωγήινους Καραφλοκόρακες, που επισκέπτονται τον πλανήτη μας εκδιωκόμενοι από τους εχθρούς τους, που τους κυνηγάνε πετώντας Καπιλαρίν ενάντια στην τριχόπτωση!
Στη συνέχεια, βγαίνει το Καθαρόαιμο Τσιράκι του πρώτου Βλάκα και ανακοινώνει ότι το έγκλημα έγινε για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Στο σημείο αυτό ομολογώ ότι γέλασα. Διότι, ναι μεν η Οπαδική Βλακεία είναι ίσως η Μεγαλύτερη της σημερινής κοινωνίας, αλλά στο Κερατσίνι έγινε τέτοιο σκηνικό; Δηλαδή, έσφαξαν το παλικαράκι που ήταν και φίλαθλος του ΟΣΦΠ ποιοί; Ποιοί θα βρίσκονταν να πουλήσουν αντιολυμπιακό τσαμπουκά εκεί κάτω και δε θα τους μπαγλάρωναν σε δέκα λεπτά καμιά 200αριά οργανωμένοι νταγλαράδες της Θ.7; Πλάκα κάνουμε τώρα;!
Έπειτα, η πρώτη αντίδραση εκ της Κυβερνήσεως και της Ν.Δ. ήταν η καταδίκη του συμβάντος και η λεκτική λήψη μέτρων, από ποιόν άλλο, μα από το Μάκαρο το Βορίδη! Ο τύπος δηλαδή, που για χρόνια ολόκληρα κυκλοφορούσε με Τσεκούρια στο Χέρι και αργότερα δήλωνε Ακτιβιστής της Δεξιάς κυνηγώντας όποιον γούσταρε, είναι ο αντιδρών, αντιφασίστας της κυβέρνησης! Τον άκουγα κι έλεγα, που ήσουν εσύ κρυμμένος ρε Μπουμπούκαρε Αγωνισταρά;!
Μέσα σε όλη αυτή τη σαπουνόπερα, βγαίνουν Συνταρακτικά Ντοκουμέντα για σχέσεις, άκου να δεις, Αστυνομίας-Ασφάλειας-Κουκουλοφόρων-Φασιστών! Μιλάμε για είδηση όχι αηδίες! Πως είπατε; Είναι γνωστό 80 χρόνια τώρα; Ε και; Ποιός είσαι εσύ που τολμάς να λες και να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα; Το λένε οι ΑΡΔ, είναι ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΤΕΛΟΣ!

Το έχω πει και το ξαναλέω. Η πείνα, η φτώχεια, η εξαθλίωση, η δυστυχία, ΔΕΝ έχουν χρώμα, αίμα, DNA, φύλο, ηλικία...
Η ρίζα του Οργανωμένου και Πολιτικοποιημένου Φασισμού δεν είναι Μόνο η παράνομη ή μη μετανάστευση, όπως τεχνιέντως προσπαθούν να μας πείσουν.
Είναι η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία μεγάλου κομματιού του πληθυσμού και η μικροεξουσία που κατείχαν τόσα χρόνια και τώρα αισθάνονται ότι τη χάνουν!
Είναι ο ωφελιμισμός, ο συμφεροντολογισμός και η ιδιοτέλεια ενός ακόμα μεγαλύτερου τμήματος, που τους έχει καταστήσει κοινωνικά ανίκανους και επικίνδυνους δεκαετίες τώρα, αφού το μόνο που μπορούν να συντηρήσουν σε άνθηση είναι το τομάρι τους!
Είναι η αμορφωσιά και έλλειψη παιδείας!
Είναι ο φόβος που διακατέχει όλους εκείνους, τους λίγους ομολογουμένως, ανθρώπους που καταλαβαίνουν αλλά δεν μπορούν ή δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν!

Η αντίδραση των Οργανωμένων της Θ.13, θεωρώ ότι ήταν από τις υγιέστερες μαζικού φορέα!


Καλά κουράγια σε όλους!!!

Τσάγια...

4 σχόλια :: Οι Καραφλοκόρακες και άλλα συμπαθή πτηνά

  1. Δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο με το κείμενό σου..Είναι μέρες τώρα εν τω μεταξύ,που γίνεται - κατ εμέ στοχευμένη - προσπάθεια να επικεντρώσει το τηλεοπτικό κοινό στον φονιά..Ναι,αλλά ο φονιάς δεν ήταν μόνος του..Τον Killah δεν τον σκότωσε ένας..30 τον σκοτώσανε!30!Γιατί αυτό κάνουν,αυτό κάναν κι αυτό θα κάνουν πάντα οι φασίστες..
    Τώρα,όσον αφορά την ανακάλυψη της Αμερικής απ τους "δημοσιογράφους",εμένα μ ανησυχεί..Πιστεύω ότι γίνεται και για μικροκομματικά συμφέροντα (ελάτε φασιστοψηφαλάκια πίσω στη μαμά ΝΔ) αλλά και ως προετοιμασία για την μαζική κι ακόμα πιο ανοιχτά προπαγάνδα της θεωρίας των δύο άκρων..

    Anorymous

    Ανώνυμος

    24/9/13, 9:43 μ.μ.

  2. καλησπέρα


    χρήσιμη για σκέψη η ανάρτησή σας

  3. akrat...η σκέψη και ο προβληματισμός είναι σε όλα τα θέματα το πρώτο βήμα!!!

  4. Anorymous...υπάρχει πολύ ψωμί και σχέδιο από πίσω από την όλη ιστορία...θα φανούν όλα!!!