Νιώσε ρε πούστη μου...

Μια φράση που την έχω πει σε διάφορους "ανθρώπους" που δεν μπορούν να αισθανθούν τίποτα παραπάνω από τη βολή του εαυτού τους στην οποιαδήποτε κατάσταση, που δεν μπορούν να βιώσουν συναισθήματα ολοκληρωμένα και αυτούσια. Μια φράση που εμπεριέχει όλη την υπερβολή που διακρίνει έναν καλλιτέχνη, όπως θέλω να βαφτίζω έστω και λίγο τον εαυτό μου.
Νιώσε λοιπόν, αν μπορείς!!!
Νιώσε το φόβο και την ανασφάλεια για το αύριο. Νιώσε τον κίνδυνο να σου τα πάρουν όλα, γιατί μη γελιέσαι αυτό θέλουν. Μη βαυκαλίζεσαι και νομίζεις ότι θα σε σεβαστούν, έστω και την τελευταία στιγμή, δε θα σου κάνουν τη χάρη.
Νιώσε το μίσος που πρέπει τέτοιες ώρες να σε κυριεύει, αφού προσπαθούν να σου κλέψουν τη ζωή και να σε αναγκάσουν να σέρνεσαι παρακαλώντας για ένα κομμάτι ψωμί. Νιώσε την αδικία που προέρχεται από την ταξική σου θέση στην παραγωγή και στην κοινωνία και μην τολμήσεις ποτέ να σκεφτείς ότι μπορούν τα αφεντικά να γίνουν φιλαράκια σου. Αυτές οι αυταπάτες πρέπει να εκλείψουν από το παρασάνταλο μυαλό σου.
Νιώσε την αγανάκτηση να "ανεβαίνει" στο κεφάλι σου, αλλά άσε τις κατσαρόλες για το μαγείρεμα και όχι για τις πλατείες. Μην προσδοκάς λύσεις από εκείνους που δημιουργούν τα προβλήματα, διότι εκτός από τσάμπα αγανακτισμένος είσαι και μαλάκας ρε αδερφάκι μου.
Κυρίως όμως, νιώσε, αν μπορείς και είσαι άνθρωπος χωρίς εισαγωγικά, την ευτυχία να σε διαφεντεύει όταν σου πέφτει το λαχείο να συναντήσεις έστω άλλον έναν τέτοιο άνθρωπο. Δώσε του την ευκαιρία να σμίξετε. Έχε το θάρρος να μη μείνεις κλεισμένος και φοβισμένος στο καβούκι σου.
Νιώσε λοιπόν, ακόμη και την ολοκλήρωση όταν βρίσκεις σε μια γυναίκα ή σε έναν άντρα ένα κομμάτι του εαυτού σου που έλειπε. Όταν μπορείς να ερωτευτείς, ζήσε το. Μη φοβάσαι αν θα πληγωθείς. Όταν γίνει κι αυτό, πρέπει να είσαι έτοιμος ακόμη και τότε να ΝΙΩΣΕΙΣ!!!
Μπορείς;;; Εγώ ναι...ίσως εσύ που με διαβάζεις να το ξέρεις ήδη!!!

Τσάγια!!!

2 σχόλια :: Νιώσε ρε πούστη μου...

  1. Ωραίος! Ο καλύτερος τοίχος για να πέσουμε πάνω με χίλια είναι αυτός που εμείς επιλέγουμε. Γκάζωνε λοιπόν!

  2. ΟΧΙΑ...το θέμα είναι να γκαζώνεις με παρέα...αυτό είναι το δύσκολο σήμερα!