Τυχαίο;;;

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Από τότε που ο άνθρωπος σταμάτησε να τρώει ρίζες και βολβούς, ανακάλυψε ή εφηύρε τα εργαλεία και άρχισε να συσσωρεύει πλούτο, ξεκίνησε και το "ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ".
Η "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ", τη μεγαλειώδη και συνάμα αρνητική σημασία της οποίας κατανόησαν όλοι μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μελετώντας τον Μάστορα του Είδους Γκέμπελς. Πόσο σπουδαία, όχι σαν λέξη, αλλά σαν διαδικασία είναι πράγματι!!!Πόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα επιφέρει στην καθημερινότητα και στον τρόπο ζωής, εκείνων στους οποίους απευθύνεται "εισβάλλοντας" στο μυαλό τους!!!
Η σκέψη για το κειμενάκι αυτό ήταν ο ΕΤ ο εξωγήινος.
Ναι, μη γελάτε. Γενικότερα οι εξωγήινοι δηλαδή, αφού αναλογίζομαι τι τρόμος καταλαμβάνει όποιον ακούει για UFO, για ιπτάμενους δίσκους και για κατάληψη της υπέροχης ΓΗΣ από τους ΓΕΙΤΟΝΕΣ. Εδώ ακριβώς φαίνεται το μεγαλείο της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!!
Πόσο χειρότεροι μπορεί να είναι οι γείτονες από τη δική μας ράτσα; Από ποιούς κινδυνεύουμε περισσότερο, από το Μήτσο και τον Κώστα, ή από τον Μαρς και τον Τζούπιτερ;
Κι εκεί που σκεφτόμουν τον Σπίλμπεργκ και τον ΕΤ μαζί με όλα τα παρελκόμενα, ωπ, άστραψε η ομοιότητα. Από ποιούς κινδυνεύουμε περισσότερο, από τους υπάρχοντες σαπιοκαπιταλόσκυλους και μικρομεσοαστούληδες ή από τους κομμουνιστές; Πόσο χειρότερος για τη ζωή μας μπορεί να είναι ο Σοσιαλισμός από τον Μπουρδελοκαπιταλισμό που ζούμε τώρα;
Κι όμως, πόσο κοινές οι αντιδράσεις! Από τη μία οι εξωγήινοι που θα αφανίσουν τον πλανήτη και από την άλλη οι κομμουνιστές που θα μας πάρουν σπίτια, γυναίκες και δε συμμαζεύεται.
Τυχαίο; Δε νομίζω!
Άλλωστε, αν αναλογιστεί κανείς την τεχνολογία που πρέπει να διαθέτουν οι εξωγήινοι για να μας επισκεφθούν, νομίζω ότι εύκολα θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κοινωνικό σύστημα στο οποίο ζουν δεν μπορεί να διαφέρει πάρα πολύ από αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι Μαρξ, Ένγκελς και Λένιν. Τέτοια επιτεύγματα, και η αποκορύφωση της ανθρώπινης δυναμικής, είναι δυνατά μόνο εκεί όπου δεν υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο ή Όντος από Ον.
Προπαγάνδα το Μεγαλείο σου!!!

Τσάγια!!!

5 σχόλια :: Τυχαίο;;;

  1. Οι αθεόφοβοι κομουνισταί εχτός από τα σπιτοκάλυβα και τις κυράδες μας θα μας πάρουνε και το γάϊδαρο.

    ΥΓ. Για να μην ξεχνάμε και την παλιά... δοκιμασμένη προπαγάνδα.

  2. Ευρυτάνα...και καλά ο Γάϊδαρος όταν πεισμώσει που να τον κουνήσει ο παγαπόντης...με τα πρόβατα τι γίνεται όμως που είναι και της μόδας η ζωοκλοπή;;;ΟΕΟ;;;

  3. Έλα ΝΤΕ!

  4. Eνόψει των αργιών και της έλευσης του 2012, εύχομαι κατ' αρχάς υγεία, να 'μαστε όλοι γεροί σαν το Βελούχι-το βουνό του Άρη! Και κατά δεύτερον, ατσάλινες αντοχές σαν τις αρχέγονες δυνάμεις της ευρυτανικής φύσης. Είναι οι προϋποθέσεις για να είμαστε χαλύβδινοι για τη "ρεβάνς" και ο νοών νοείτω!

    Από κει και πέρα, εύχομαι για αυτές τις μέρες της ανάπαυλας, να υπάρξουν για εσένα και την οικογένεια και εκείνες οι καθημερινές πολύτιμες μικροχαρές που μας είναι απαραίτητες και μας ανατροφοδοτούν σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς...

  5. Ευρυτάνα...να σαι καλά για τις υπέροχες ευχές...σπάνια νιώθω ότι οι ευχές κάποιου που δε γνωρίζω είναι τόσο αληθινές.
    Εύχομαι να ξημερώσουν πραγματικά ΚΑΛΕΣ μέρες για αυτούς που αγαπάμε!!!