Σπουδαία ρήση...του Παγκάλου!!!

Δεν γίνεται να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι ζούμε σε μια χώρα, τρόπος του λέγειν, όπου ο Πάγκαλος είναι υπουργός! Ξέρετε, αυτός ο τύπος ο τοσοδούλης, που δεν τον πιάνει το μάτι σου ρε αδερφέ.
Αυτός ο πολιτικός άνδρας που έχει πραγματικά διαπρέψει σε όλα τα πόστα που του έχουν αναθέσει. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τα κατορθώματά του στο υπουργείο Παιδείας, όπου μαζί με τους κ.κ. Αρσένη και Γιωργάκη επέφεραν τομές τόσο βαθιές, που οι μαθητές εκείνης της εποχής ακόμη πονάνε! Που να βρεθούν ράμματα για τέτοιες επεμβάσεις.
Αυτός ο θαρραλέος και υπεύθυνος νους που δεν παραλείπει ποτέ τίποτε! Τι κι αν επί υπουργίας του χάθηκε εκείνος ο ασήμαντος, να δεις πως τον έλεγαν, α ναι, ο Οτσαλάν. Ε μα, τόσα χρόνια να τον κυνηγάνε, στην Ελλάδα και στον Πάγκαλο ζήτησε πολιτικό άσυλο; Σα δε ντρεπόταν! Σου λέει και ο εύσωμος υπουργάκος, δεν τον δίνω στεγνά, έτσι για να αναπαυθούν τα κοκαλάκια του σε κανά άνετο και ευρύχωρο κελί;
Αυτός ο Πατριώτης, που σαν άλλος Μελ Γκίμπσον στην ομώνυμη ταινία, όταν ανεβοκατέβαιναν κάτι κωλοσημαίες ρε παιδάκι μου εκεί στο βραχάκι των Ιμίων, είδε όραμα. Ναι, όραμα σου λέω! Θυμούμενος τον παιδικό του ήρωα, ο Επαναστάτης Υπουργός, τον Σούπερμαν, είδε στον ύπνο του τη Γαλανόλευκη να βγάζει γροθιές, να τις υψώνει και να φεύγει από τον ιστό της για να δροσιστεί στα νερά της θάλασσας.
Αυτός λοιπόν ο τύπος, θέλοντας να προσδιορίσει σε μια συνέντευξή του σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό, όχι παίζουμε, την πολιτική ταυτότητα των αντιδρώντων στα Ευρωπαϊκά Μέτρα των Φέρετρών Μας τόνισε: "Είτε είναι Ακροδεξιοί, είτε είναι Κομμουνιστές, είτε είναι Μαλάκες!
Πόσο σωστή είναι αυτή η ρήση τέλος πάντων;!
Την αφετηρία από την οποία ξεκινάει ένας φασίστας, αλλά και ένας κομμουνιστής για να κατέβει στο δρόμο δε χρειάζεται να την αναλύσω, γιατί θα γίνει της μουρλής στα σχόλια. Ας το αφήσουμε για κάποιο επόμενο άρθρο.
Ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι ΜΑΛΑΚΕΣ είναι αδιαμφισβήτητο!
Διαφορετικά, πως εξηγείται ότι τόσες και τόσες δεκαετίες ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προκειμένου να γίνεσαι εσύ ο Αρχιμαλάκας κάθε φορά υπουργός;

Ευχαριστώ τον φίλο Βασίλη για την ιδέα του!

Τσάγια!!!

0 σχόλια :: Σπουδαία ρήση...του Παγκάλου!!!