Ολαντρέου...

Γεια σου Αλέξη επαναστάτη.
Γεια σου Αλέξιε Γκεβάρα. Ρε τι τραβάμε!
Ο χεσμένος επαναστάτης ξαναχτύπησε. Αφού κάθε μια από τις 15 συνιστώσες του Τσίριζα βγαίνει δια του πολιτικοεπαναστατικού της αντιπροσώπου στα κανάλια και εκφράζει την αποψάρα της για το μΟΥνημόνιο, τη σειρά παίρνει ο Αρχηγός, ο Καπετάν-Αντρέας, ε συγνώμη, ο Καπετάν-Αλέξης ήθελα να πω. Φτου φτου φτου, πως μου' ρθε ο Παπατζής στο νου. Τι σχέση έχει με τον Aleksis;! Καμιά!!! Τώρα που τα διμερή ντιμπέιτ περιλαμβάνουν κι εσένα Aleksis, δεν είναι προπαγανδιστικά εργαλεία του δικομματισμού εεε;! Τώρα που το ένα μέρος του δικομματισμού είσαι ΕΣΥ, ο δικομματισμός είναι προοδευτικός! Τώρα που η Αυριανή σε παρουσιάζει στο εξώφυλλο σαν το Νέο, Εξελιγμένο Αντρίκο έπαψε να είναι συντηρητική, καπιταλιστική φυλλάδα εεε;!
Τέλος πάντων. Βγήκε λοιπόν Ο Aleksis στα Γαλλικά ΜΜΕ και προειδοποίησε τον Ολάντ να μη γίνει Ολαντρέου, διότι θα τον καταδικάσει ο Γαλλικός Λαός. Γιατί δεν είπε άραγε, ότι είναι ήδη Ολαντρέου, αφού συνεννοείται άψογα με τη Φράου Μέρκελ και τα λοιπά ευρωκάθικα;! Μήπως διότι το σύστημα που έβγαλε τον Ολάντ στη Γαλλία είναι ΙΔΙΟ με το Ελληναράδικο κατεστημένο που τον προωθεί με τα τσαρούχια στο μπουρδέλο μας;!
Τώρα που οι αντημνημονιακοί μετατράπηκαν σε επαναδιαπραγματευτικούς βέβαια, μπορεί το Σύστημα να τους χρησιμοποιήσει και να τους καναλιζάρει κατάλληλα, προκειμένου να δημιουργήσει το Κατεστημένο των επόμενων 50 χρόνων!
Τσάγια!!!


0 σχόλια :: Ολαντρέου...