Τζετ λαγκ...

Αν δε σας αρέσει η φράση του τίτλου με Ελληνικούς χαρακτήρες, δε με ενδιαφέρει διόλου! Να φύγετε να πάτε αλλού! Να απευθυνθείτε στον Aleksis, προκειμένου να σας συλλαβίσει ορθογραφικά τη φράση στα Εγγλέζικα, να σας μορφώσει ξενογλώσσως! Άλλωστε το κατέχει, πλάκα μου κάνετε;!
Αφού ρε Μεγάλε Ηγέτη της Αριστεράς και της Προόδου τα αεροπορικά ταξίδια σου προκαλούν ζάλη, ναυτίες, ιλίγγους και αποπροσανατολισμό, τι θες και τα καβαλάς τα αναθεματισμένα τα αεροπλάνα;! Πήγαινε με σκουτεράκι ή με παπάκι. Αν ξέρεις από βέσπα, πήγαινε με αυτή. Τουλάχιστον, κάτσε, ξάπλωσε να συνέρθεις πριν κάνεις δηλώσεις.
Ώρες-ώρες, πραγματικά πιστεύω ότι το κάνεις επίτηδες. Λέω, δε γίνεται ρε πούστη μου, η χαρά του αρθρογράφου είσαι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα χαρακτηριστώ ως εμπαθής, αντιδραστικός, οπισθοδρομικός και συστημικός. Δε βαριέσαι, ίσως να είναι καλύτερο από το να συγκαταλέγομαι στους Χεσμένους Επαναστάτες!
Τί είπες πάλι ρε Άρχοντα των Συνιστωσών;! «Για όνομα του Θεού, έως πότε ο Γερμανός φορολογούμενος θα ρίχνει χρήματα σ' ένα βαρέλι χωρίς πάτο;»
Ας την πιάσουμε την παπαριά σου από την αρχή: Υπερπηδώντας, καβάλα στο κοντάρι του επί κοντό, την επίκληση στα θεία, που είναι τουλάχιστον αστεία σε ένα τέτοιο ερώτημα, φτάνουμε στην άκρη της τάφρου, όπου βρίσκεται το βαρέλι δίχως πάτο. Ας μην γίνω κακεντρεχής, λέγοντας ότι όσο και να θες να περιγράψεις μια σάπια κατάσταση, χρησιμοποιώντας τέτοιες φράσεις στα Εξωτερικά που Βολτάρεις, τσουβαλιάζεις ολάκερη την κοινωνία στη δική σου σαπίλα. Και λέω στη δική σου σαπίλα, διότι ο Απόπατος αυτός πηγάζει από την ελευθερία που εσύ ο ίδιος προωθείς τα τελευταία 20 χρόνια. Στην Ελευθερία των Αγορών, των Κεφαλαίων, του Εργατικού Δυναμικού, των Υπηρεσιών και των Κερδών! Όταν καταγγείλεις τον εαυτό σου λοιπόν, τότε θα αποκτήσεις δικαίωμα να ομιλείς. Έως τότε ΜΟΚΟ!!!
Εξετάζοντας το ενδιάμεσο μέρος του άλματος, δεν καταλαβαίνω, το πρόβλημα είναι αν τα λεφτά του Γερμανού φορολογούμενου ξοδεύονται άσκοπα; Θα μας τρελάνεις; Αν πράγματι ξεχρεώναμε με αυτά τε λεφτά, καθώς και με τα δικά μας που φεύγουν σωρηδόν από τις τσέπες μας, τότε η υπόθεση θα ήταν ΟΚ; Θα ήταν Φάιν, έτσι για να μιλήσω την αγαπημένη σου διάλεκτο; Το Πρόβλημα δεν εδράζεται στο γεγονός ότι ξεπαραδιάζονται οι φορολογούμενοι διεθνώς, προκειμένου να θησαυρίζει ένα κονκλάβιο πολιτικών, τραπεζιτών και επιχειρηματοκαρχαριών από ίδρυσης αυτής της γαμημένης Ευρωπαϊκής Ένωσης;! Πως μπορείς να διακρίνεις την εκμετάλλευση σε καλή και κακή; Μήπως υπάρχει εκμετάλλευση για αγαθοεργίες και δεν το έχουμε πάρει πρέφα;
Τελικά ρε Πατριώτη, δε νομίζεις ότι είναι πιο σημαντικό το γεγονός ότι οι Έλληνες Φορολογούμενοι δεν έχουν νύχια να ξυστούν και ώμο να κλάψουν;!

Ας κάνω παρέα με τις μοναχικές απορίες μου!

Τσάγια!!! 

0 σχόλια :: Τζετ λαγκ...