Ελευθερία και θάνατος αλά αθλητικά

Την ώρα που όλοι μα όλοι και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι μαζί οι φτωχομπινέδες αυτού του ντουνιά παίζουμε στην αισθησιακή και συνάμα ποιοτική ταινία "Πήδα με Ευρωπαίε μου να αγιάσω", καλό είναι να κουβεντιάζουμε και για κάτι πιο ανάλαφρο.
Τολμώ να πω ότι είμαι χαρούμενος. Όσο φαιδρό κι αν ακούγεται έτσι νιώθω για τη "Λευτεριά" της ομάδας που αγαπώ από μικρός. Έτσι νιώθω για την αποχώρηση, αν και προσωπικά πιστεύω ότι ήταν Διωγμός, της μεγαλύτερης αντιπαναθηναϊκής οικογένειας που για κακή τύχη του ποδοσφαιρικού σωματείου του Παναθηναϊκού βρέθηκε να κυβερνά, να διοικεί την ομάδα.
Παναθηναϊκός δίχως Βαρδινογιάννηδες!
Πόσο μα πόσο όμορφο ακούγεται στα αυτιά μου. Λευτεριά από την Παναθηναϊκή Χούντα!
Προσωπικά από δω και πέρα δε με ενδιαφέρει η μετέπειτα εξέλιξη. Δε με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο οποιοσδήποτε Αλαφούζος, ο οποιοσδήποτε Βγενόπουλος. Δε με ενδιαφέρει αν θα υπάρξουν λεφτάδες που θα τα σκάσουν χοντρά στην Ομάδα, προκειμένου να ξεπλύνουν τα φράγκα τους και να κάνουν χρυσές δουλειές στους τομείς που εκμεταλλεύονται μέσω της αυτοδιαφήμισής τους.
Δε με ενδιαφέρει καν, αν ο κίνδυνος που ακούει στο όνομα Χρεωκοπία και Υποβιβασμός γίνει πραγματικότητα. Αυτοί που αγαπάνε το Σύλλογο θα τον υποστηρίζουν, είτε παίζει με τον Άγιαξ, είτε αγωνίζεται εναντίον του Σταυραετού Κάτω Παναγιάς.
Εάν υπήρχε επιλογή να οδεύσει η Ποδοσφαιρική Ομάδα προς τον Ερασιτεχνισμό και να τον διοικεί ο Κόσμος του, τότε θα ήμουν ίσως από τους πρώτους που θα συμμετείχε σε μια τέτοια προσπάθεια. Τα οποιαδήποτε Ιδανικά, τα οποία ενδεχομένως εκφράζονται μέσω ενός Αθλητικού Συλλόγου, κακά τα ψέματα, δεν μπορούν να στηριχθούν μέσω του Επαγγελματισμού. Εκεί που βασιλεύουν τα φράγκα δεν επιβιώνει ο Ρομαντισμός και η Ιδέα, όπως λένε οι μυημένοι, οι πωρωμένοι!
Εκεί που βασιλεύουν τα γιουρόπουλα, πάντα θα υπάρχει η αμφιβολία, το στήσιμο, το ντόπινγκ, η φαιδρότητα, η αναγκαιότητα νίκης με κάθε τρόπο, ο εκφασισμός των αθλητικών ιδεωδών.

Ελευθερία και Θάνατος αδέρφια!

Τσάγια!!! 

0 σχόλια :: Ελευθερία και θάνατος αλά αθλητικά