Καθαρίζουν οι βρωμιάρηδες αυτού του ντουνιά

Βγαίνετε Πατριωτάρες στους δρόμους;! Εκπληρώνετε το Πατριωτικό σας Καθήκον;! Μαζεύεστε από όλη την Ελλάδα "αυθόρμητα" στην Πάτρα και συμμετέχετε στο σαφάρι;! Χειροκροτάτε τα Τομάρια που ανέλαβαν να "ξεβρομίσουν" την Ελλάδα;! Καβαλάτε τις μπουλντόζες να γκρεμίσετε κανά Ντουβάρι;! Εντάσσεστε με σθένος και ζήλο στην Καθάρια Ελληνική Φυλή που μια ζωή Τραβάει προς τη Δόξα;!
Την ίδια ώρα είστε Απόντες και Πουθενάδες! Την ίδια ώρα εσείς οι πατριδοκαθαριστές αποτελείτε τα Σκουπίδια και τα Αποβράσματα αυτού του ντουνιά!
Πώς είπατε; Σας προσβάλω; Είμαι εθνοπροδότης και άπατρις; Δεν μπορώ να συμμεριστώ την αγανάκτησή σας, διότι δε ζω σε περιοχή πηγμένη στους μετανάστες; Το παίζω ψύχραιμος, επειδή δεν πέθανε κάποιος δικός μου συγγενής;
Η μόνη απάντηση που θα έπρεπε να σας δώσω είναι: Σας Έχω Χεσμένους Πατόκορφα! Άι Σιχτίρ με την αέναη Πατριδοκαπηλία που σας δέρνει!
Δε θα εξετάσω καθόλου το Ποιός ήταν αυτός που Σκοτώθηκε από τον Αφγανό, ούτε γιατί συνέβη το όλο γεγονός. Αλλά ρε παιδάκι μου, επειδή εγώ δε συγκαταλέγομαι στην Ελληναράδικη Πατριωτική σας Φάρα και είμαι Προβοκάτορας, προβληματίζομαι έντονα. Γίνεται η δολοφονία, επικρατεί το πανδαιμόνιο που παρακολουθούμε όλοι από χτες, και μέσα στο χαμό, εμφανίζονται ξανά "Αφγανοί" που επιτίθενται σε "Ηλικιωμένο" για να του κλέψουν 50 ευρώ! Πόσο στημένο είναι όλο το σκηνικό που φτιάχνετε ρε τσογλάνια;! 
Στο νοσοκομείο που προχτές δεν παρέδιδε το νεογνό στη μητέρα του, επειδή δεν είχε να πληρώσει τα 1200 ευρώ της καισαρικής, δεν είδα να μπουκάρετε με τα τρακτέρ!
Στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που πληρώνει με αίμα, κυριολεκτικά, δεκαετίες τώρα τα κέρδη των ΕΦΟΠληστάδων, δεν είδα να στέλνετε τα τριαξονικά για συμπαράσταση!
Το Φονιά των Σαπιοκάραβων κύριο-κύριο Υπουργάρα του ΠΑΣΟΚ, δεν είδα να τον τραμπουκίζετε!
Τον πρέσβη της ελεύθερης αγοράς και ΣοσιαΛΗΣΤΑΡΑ Υπουργό του μΠΑτΣΟΚ, υπεύθυνο των Δημοσίων Έργων το 2004, ο οποίος ανέβασε το κόστος της Ολυμπιάδας από 2 σε 25 δις ευρώ, δεν είδα να τον κυνηγάτε!
Τη Βουλευτάρα που μιλάει για τη Γενοκτονία των Ποντίων ως Συνωστισμό στο Λιμάνι και Εθελούσια Βουτίτσα στη Θάλασσα, δεν είδα να τη βουρδουλίζεται!
Τον επιχειρηματία των Τηλεπικοινωνιών, που μετακόμισε την Επιχειρησάρα του στα Βαλκάνια αφήνοντας στο δρόμο 20.000 εργαζόμενους, δεν είδα να τον διώκετε!
Γιατί άραγε; Μήπως, διότι όλοι αυτοί είναι Ελληνάρες σαν την αφεντιά σας;! Μήπως, διότι εσείς στήνετε Σκούπες σαν τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ που και καλά χτυπάγατε χτες, προκειμένου να μην ασχολείται κανείς με τους παραπάνω και να δρουν ανενόχλητοι;! Μήπως επειδή η έννοια Πατρίδα για σας έχει Σκατοποιηθεί σαν το μυαλό σας;!
Ο 60χρονος που έκοψε τις φλέβες του πάνω στο παγκάκι, αφού άναψε το τελευταίο του τσιγάρο, έφυγε από το μαχαίρι Αφγανού;
Η γιαγιά, η οποία μαζί με τον 50χρονο γιο της φούνταραν από την ταράτσα της πολυκατοικίας τους, σπρώχθηκαν από κάποιο χέρι Αλλοδαπού;
Μεγαλύτεροι Εγκληματίες είστε όλοι εσείς που ωθείτε τα Μαλακισμένα Πιτσιρίκια της συνοικίας μου, που παρεμπιπτόντως είναι Τίγκα στο Αλλοδαπό στοιχείο, να βγαίνουν για Σαφάρι όποιου δε μιλάει Ελληνικά, από τον οποιοδήποτε "Λαθρομετανάστη"!

Άντε γαμηθείτε λοιπόν, και εσείς, και ο γρύλος που κουβαλάτε στον εγκέφαλο!

Τσάγια!!!

2 σχόλια :: Καθαρίζουν οι βρωμιάρηδες αυτού του ντουνιά

  1. Όπως τα λες είναι. Βρωμάει η υπόθεση από παντού. Θα δούμε τι ήθελαν και θέλουν να κάνουν τελικά οι εντολοδόχοι των δολοφονιών στην Πάτρα. Πλησιάζει η ώρα για πολλά ξεκαθαρίσματα.

  2. Έχω την εντύπωση ότι ίσως επιχειρηθεί να αξιοποιηθεί όλη αυτή η κλιμάκωση για σκοπούς που θα θυμίζουν άλλες εποχές...αν βρεθούν τα κατάλληλα ανθρωπάρια, τότε θα έχουμε εξελίξεις σύντομα ΟΧΙά!!!