Το πουτανάκι...

...ποίου θέλετε να είμαστε, αν παραφράζαμε την Κορκολύκια ρήση "είσαι το πουτανάκι μου";
Διαλέχτε παρακαλώ. Διαλέχτε. Απ' όλα έχει ο μπαξές σε τιμές κόστους. Την ηγεμονία και το νταβατζιλίκι πολλοί αγάπησαν, τους ηγεμόνες και τους νταβατζήδες κανείς, εκτός από τους Έλληνες αρκεί να μην τους βλέπουν κι αυτό παίζεται!
Ποιός θέλει Αμερικάνο τροφοδότη της Περηφάνιας μας; Είναι δοκιμασμένο και χαιρετημένο από Σημίτη, από Παπούλια και λοιπά καλόπαιδα. Θα εμφανιστεί και ο Στόλος στο Λιμάνι του Περαία και θα κατέβουν τα Ναυτάκια τα Ζουμπουρλούδικα, προκειμένου να κάνουν χρυσές δουλειές με τις Βασούλες τις γενιάς μας. Τι σημασία έχει Ποιόν θα έχουν πατέρα τα παιδιά μας; Προστατευμένοι θα είμαστε πάντως! Θα μας διασφαλίσουν οι υπέρμαχοι της Τάξης και της Ασφάλειας. Ξέρεις τώρα, αυτοί που διασφάλισαν τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και ετοιμάζονται για νέα Ασφαλιστικά Συμβόλαια.
Ποιός θέλει Τούρκο Πασά να μας διαφεντεύει; Αυτό κι αν είναι δοκιμασμένο, τόσο ιστορικά όσο και με τυμπανοκρουσίες και ζεϊμπεκιές του Τζορτζ Τζέφρι Τζούνιορ, αλλά και με κουμπαριές του Κωστάκη, υπέρμαχου των παιχνιδομηχανών, Καραμανλή. Θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητες των παιδιών σας ρε κουτά. Από μικρά θα εκπαιδεύονται στη Νέα Γενιτσάριο Σχολή και θα γίνονται Λίγο καλύτεροι Πατριώτες από τους Πατεράδες τους, αφού όχι μόνο θα ξεβρακώνονται για να εκτονώνεται ο Αφέντης, αλλά θα ξυρίζουν τους πισινούληδες όλων των Άτακτων στοιχείων. Άσε που θα επανενωθούν και τα αρχαία από τα Παράλια με αυτά της Ενδοχώρας!
Ποιός θέλει Ρώσο Τσάρο της Αυτοκρατορίας μας; Καιρός δεν είναι να επανέλθουν τα Ρωσάκια στις καρδιές μας. Από τον καιρό του Βυζαντίου, δεν πεθυμήσατε τους πιστούς φίλους και συνεργάτες μας; Εντάξει, τώρα δεν είναι Σοβιετική Ένωση, ώστε να φοβόμαστε τον Στάλιν και τα Κονσερβοκούτια. Άσε που χιλιάδες Έλληνες διατηρούν άψογες σχέσεις με Ρωσίδες, οι οποίες συνδράμουν στην ανόρθωση της Οικονομίας και του Ηθικού μας! Τα λέει ο Καρατζαφύρερ και ο Λιακόπουλος, αλλά δε βάζετε μυαλό.
Δε θα ρωτήσω Ποιός θέλει το Γερμανό του, αν και με τη Γνωστή Διαφήμιση όλοι θέλουμε το Γερμανό μας! Είναι το θυμικό μας στη μέση. Ζει και ο Γλέζος και τριγυρνάει στην επαρχία μαζεύοντας ψηφαλάκια για τον "Τσι". Ντροπή να τον στενοχωρήσουμε τώρα στα γεράματα. Είναι και σε επικίνδυνη ηλικία! Μόνο ο Τζήμερος είναι πιστός στο Ράιχ, αφού τώρα πια και ο Σαμαράς, θέλω να γίνω πρωθυπουργός αλλά με το κωλόπαιδο τον Τσίπρα δεν το βλέπω, έγινε Επαναστάτης της Διαπραγμάτευσης και χάλασε τη σούπα της Αγγέλας.
Δε θα ρωτήσω ποιός θέλει γενικά τον Ευρωπαίο του, αφού είπαμε, ο Έλληνας δυο πράγματα δεν μπορεί να αποχωριστεί. Το ΠΑΣΟΚ και την Ευρώπη. Ακόμη και όταν το ΠΑΣΟΚ ξαποσταίνει, εκεί ο Έλληνας. Να ξαναχτίσει καινούργιο Σοσιαληστικό Λαϊκό Κίνημα! Εντάξει τώρα, τι κι αν έχει διαφορετικό όνομα, τι κι αν λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Τι κι αν δεν υπάρχει Αντρίκος. Τώρα έχει σέξι Αλέξη Τσίπρα, δε βλέπω να σε χαλάει κυρά Κατίνα από όσα μου είπες τις προάλλες! Εκεί και με την Ευρώπη! Τι κι αν ψωμολυσσάς, προκειμένου να πλουτίζουν τα Ευρωπαϊκά Αφεντικά σου. Τι κι αν ζεις σαν Λαός Υπανάπτυκτος. Αρκεί να αναπνέεις ευρωπαϊκό Αέρα ρε παιδάκι μου, αν και από εδώ και πέρα όχι μόνο θα τον αναπνέεις, αλλά θα τον τρως κιόλας! Ως πότε θα χορταίνεις με Αέρα Κοπανιστό μπαρμπά Μήτσο;! Φιλοευρωπαϊστέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μουουουουουοου!
Τελικά ρε Ελληνάρες μου, υπάρχει κανείς που να γουστάρει για προϊστάμενο τον Κανένα; Ναι ρε παιδάκι μου, τον Κανένα! Να υπάρχει Ελλάδα και από πάνω τίποτα! Τίποτα, εντάξει τώρα, επειδή εκτός από ΠΑΣΟΚολάγνοι και Φιλοευρωπαϊστές είμαστε και Χριστιανοί, άντε να έχετε και το Θεούλη να σας φυλάει! Ούτε Πετρελαιάδες, ούτε Πασάδες, ούτε Τσάρους, ούτε Γερμανοευρωπαίους! Μόνοι μας ρε Ελληνάρες μου. Πόσες εκατοντάδες, για να μην πω χιλιάδες χρόνια, έχουν περάσει από την εποχή που αυτός ο τόπος Ζούσε και Ανέπνεε Ελεύθερα για την πάρτη του και όχι για όλα τα ξενόφερτα και ντόπια πουσταριά της οικουμένης;! Νομίζω ότι από την εποχή που η Σπάρτη τα τατσιμιτσίκωσε με την Περσία, προκειμένου να δημιουργήσει ένα στόλο της προκοπής και να νικήσει στον Πελοποννησιακό Πόλεμο, ξεκίνησε η Ιστορία του Ξεβρακώματος! Όταν λέω μόνοι μας όμως, μην ξεκινήσει καμιά ιστορία με πολύχρωμες κότες και τα αβγά τους, ΟΚ; Όταν λέω μόνοι μας, εννοώ μόνοι μας! Χωρίς αφεντικά και νταβατζήδες Ελληνικού Αίματος!
Ας μην ξεχνάμε τη σπουδαία ρήση του Τιτανομεγιστοτεράστιου Φιλόσοφου Γιάννη, που λέει, "όλοι αισθάνονται Έλληνες, αλλά κανείς δεν θέλει τους Έλληνες"!

Τσάγια!!!   

2 σχόλια :: Το πουτανάκι...

  1. Μόνοι και από μόνοι τους θα τραβήξουν γερό κουπί όσοι δεν μασάνε πλέον από σωτήρες όλων των χρωμάτων και όλων των μπουρδέλων.

  2. ΟΧΙά...έχεις αναλογιστεί ποτέ ότι ,ίσως, όσο ισχυρή είναι η αντιληψάρα της ανάθεσης και της διαχείρισης της ζωής μας από τους ντόπιους και εισαγόμενους σωτήρες, άλλο τόσο ισχυρή είναι και εκείνη της ατομικής πορείας και του ατομικού αγώνα;!
    Κοινό στοιχείο τους; Και τις δυο μας τις έχουν φυτέψει στο κεφάλι τα ίδια Λαμόγια!