Θα γελάνε...

...όλοι μα όλοι, "εχθροί και φίλοι", με την πάρτη μας! Πρώτος όμως θα γελάσω εγώ!
Θα γελάσω με τα Πρασινογάλαζα κομματόσκυλα και τους ηλίθιους οπαδούς, φίλους και ψηφοφόρους τους, οι οποίοι δε βλέπουν ότι ο κώλος τους έχει γίνει σουρωτήρι από τις τσόντες και τους βιασμούς και προτιμούν να τον βολέψουν όπως όπως, έστω και αν οι τρύπες θα πολλαπλασιαστούν πολύ πολύ γρήγορα. Θα γελάσω με όλα αυτά τα ρεμάλια που θα απεργούν στις ΔΕΚΟ για να σώσουν οτιδήποτε κι αν σώζεται, μήπως και καταφέρουν να επιπλεύσουν σαν τους φελλούς, αν και δεν ανησυχώ καθώς τα σκατά πάντα επιπλέουν!
Θα γελάσω με την ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση του Καπετάν Τσι, και μαζί μου θα γελάει και ο Ερνέστο, αφού θα σκέφτεται, κοίτα ρε ένα μαλάκα με τον οποίο με παρομοιάζουν. Θα γελάσω με την εντολή που αν πάρει ο Αλέκος θα την επιστρέψει παρθένα, λες και δεν του κάνει κούκου, και οι προοδευτικές αριστερές συγκυβερνήσεις πήγαν ήδη περίπατο. Δεν πειράζει ρε κομιστή της ελπίδας, δυστυχώς η γραμμή του ΠΑΣΟΚ για τη ροζ επανάσταση δε θα μπορούσε, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, να τραβήξει ως το τέλος και να αντικαταστήσει το ίδιο του το Σώμα με το Διδυμάκι που πας να στήσεις. Ίσως την επόμενη φορά.
Θα γελάσω με τον Καημένο, τον ανεξάρτητο γαμπρό του Γαλατά, που νομίζω ότι ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει την ανεξαρτησία του. Που είναι οι Πολλοί Έλληνες ρε φούσκα; Α, ξέχασα, τους κάλεσε ο Σαμαράς πίσω στην οικογένεια.
Θα γελάσω με το θεατρικό σκηνικό  που θα στηθεί από αύριο κιόλας σε όλες τις πόλεις τη χώρας, αφού μισό μύριο Ζώα αποφάσισαν ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει κυνηγετικό θέρετρο, ώστε να βγαίνουν για Σαφάρι όλοι οι Κομπλεξικοί Ορίτζιναλ αυτού του τόπου. Τελικά, δεν ήταν απλά πλάκα και αστείο κύριε Κανάκη! Σωστά; Τελικά, κουβαλάτε πολλά κιλά απόβλητα στο κεφάλι σας.
Θα γελάσω με την Αλέκα, η οποία όπου νά' ναι θα ξεκινήσει τη διεξαγωγή των συμπερασμάτων για την εκλογική αποδυνάμωση και δήλωσε, προτιμήσαμε να πούμε την αλήθεια στους Έλληνες. Οπότε, διεξάγεται ήδη το κύριο συμπέρασμα ότι ο ελληνικός "λαός" προτιμά και γουστάρει την παραμύθα αγαπητή κα Παπαρήγα, σωστά; Και εδώ ας απευθύνω μια ερώτηση προς τους ενδιαφερόμενους. Αν μετά από έναν αιώνα ΚΚΕ, δεν έχει γίνει κεκτημένο και τμήμα της κουλτούρας του Έλληνα να επιζητεί τουλάχιστον μια δόση ειλικρίνειας στη ζωή του και δε θεωρείται αυτό αποτυχία, τότε τι ακριβώς προσπαθείτε; Από την αντίληψη της αλήθειας δεν ξεκινούν όλα;
Δε θα γελάσω με τον Κουβέλη, υπάρχουν και καλύτερα ανέκδοτα με Ανώνυμους Αλκοολικούς, με κάθε σεβασμό προς τους εξαρτημένους. Θα γελάσω και θα χτυπηθώ στο πάτωμα με τον Καρατζαφέρη όμως, ο οποίος έμεινε με το Αυγό το Κλούβιο στο χέρι, αφού τα Χρυσά τα έχουν άλλοι. Δεν παραπονιόσουν ρε σούργελο όταν με τις δήθεν πατριωτικές ιδέες σου άνοιγες κι εσύ το δρόμο για τα Φασιστοκάθικα της κοινωνίας.
Θα γελάσω όμως και με τους Απέχοντες, διότι θέλουν δε θέλουν θα "Κυβερνηθούν", με την ευρεία έννοια του ρήματος, καταλάβατε τώρα φίλτατοι.
Τέλος, θα γελάω κάθε πρωί με την αφεντομουτσουνάρα μου, γιατί αλλιώς δεν τη βγάζω καθαρή, μόνο αν το ρίξω λίγο στην τρελή!

Τσάγια!!!

4 σχόλια :: Θα γελάνε...

  1. Τους απέχοντες να τους αφήσεις απέξω από τα εκλογικά σας πανηγυράκια. Είχαν σοβαρότερες δουλειές να κάνουν από το να σταυρώνουν κωλόχαρτα.

  2. Αγαπητή ΟΧΙά, δυστυχώς όσο σοβαρές κι αν ήταν οι δουλειές τους, όπως έχεις πει σε ανύποπτο χρόνο, τώρα θα γαμηθούμε όλοι μαζί!!! Αυτό ακριβώς έγραψα.

  3. Εμ, θέλατε να ψηφίσετε, τώρα όλοι μαζί θα γαμηθούμε αλλά τουλάχιστον κάποιοι δεν ματαξανάκαν την ίδια μαλακία.

  4. Έκαστος στη μαλακία του και ο ψηφοφόρος στη δική του...άσχετο, αλλά το πήρες το δέμα ΟΧΙά;;;