Απόγονοι καταστροφείς...

Δυστυχώς, τό' χει η μοίρα μου σαν Οπαδός του Παναθηναϊκού να μην μπορώ να ηρεμήσω και δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος.
Έπειτα από 15 χρόνια που είχαμε πάνω στο κεφάλι μας τον Βαρδινογιάννη Τζίγγερ Τζούνιορ να αποτελεί τον αποτελεσματικότερο Συνεργάτη της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, πάνω που φαίνεται να γιατρεύεται η ομάδα από τη Χρόνια Ασθένεια, μας προέκυψε νέος, μπασκετικός, Γιαννακόπουλος Τράκης Τζούνιορ.
Πολλά σημάδια, όλα αυτά τα χρόνια, έδειχναν ότι ο Δημητράκης, όταν θα ερχόταν η ώρα του να διοικήσει, θα μας έβγαζε την Παναγίτσα!
Οι μπάτσες από τον Ντίνο Ράτζα για τις ψευτομαγκιές του, καθώς και τα δημοσιεύματα που ήθελαν γιο Παναθηναϊκού Μεγαλοπαράγοντα να στοιχηματίζει στην Ήττα της Ποδοσφαιρικής Ομάδας από την αντίστοιχη της Ξάνθης το 2008 και την απώλεια του Τίτλου, αποτελούν τα πιο κραυγαλέα από αυτά.
Σε λιγότερο από ένα μήνα, έφυγαν παίκτες όπως οι Μπατίστ, Σάτο, Καλάθης, Σμιθ, Καϊμακόγλου, Λόγκαν, Μάριτς, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Βουγιούκας και Περπέρογλου. Οι μοναδικοί που παρέμειναν στην ομάδα, είναι ο Μητσάρας ο Διαμαντίδης, του οποίου το συμβόλαιο δεν έληγε φέτος και ο Τσαρτσαρής που ανανέωσε για ένα έτος ακόμη, ενώ φαίνεται ότι θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας και φέτος ο Γιασικεβίτσιους, εκτός κι αν έχουμε κανά νέο θαύμα Τράκη!
Βέβαια, επειδή η καλή μέρα φαίνεται πάντα από το πρωί, η αποχώρηση Ζοτς και Ιτούδη σήμαναν την αντίστροφη μέτρηση και την απαρχή της ψυχασθένειας. Ειδικά, με την "έλλειψη σεβασμού", στην οποία αναφέρθηκε ο Ζέλικο κατά την αποχώρησή του, είναι φανερό ότι ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αρμενίζει στραβά εξαρχής.
Η συνταγή είναι γνωστή και επιτυχημένη, στην πρόκληση οπαδικών αλλεπάλληλων εγκεφαλικών, εδώ και 15 χρόνια. Κάνουμε μια πρόταση σε έναν παίχτη που μας "ενδιαφέρει", η οποία συγκρινόμενη με των ανταγωνιστών είναι στην καλύτερη περίπτωση η Μισή και λέμε, δυστυχώς κάναμε ό, τι μπορούσαμε. Λες και το μυαλό όσων ακούνε αυτή την Ανοησία είναι μεγέθους αμοιβάδας. Λες και τόσα χρόνια στον Μπασκετικό Παναθηναϊκό είχαμε παιχταράδες τσάμπα, οπότε και τώρα προσπαθούμε να τους κρατήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Βγες και δήλωσε εξαρχής, πως δεν υπάρχει σάλιο και δε θα κάνουμε πρόταση. Καλύτερη νοοτροπία θα ήταν! Αλλά από 10 παίχτες, δεν θέλεις και δεν μπορείς να ανανεώσεις ούτε το συμβόλαιο έστω ενός;;;!!!
Δεν έμαθες τόσα χρόνια ρε Δημητράκη από τις γκάφες των Αυγουλομάτηδων που δε χόρταιναν σφαλιάρες αλλάζοντας μια ντουζίνα παίχτες κάθε καλοκαίρι; Εκτός και αν είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία σου να επιτύχεις μόνο με δικές σου επιλογές. Γιατί όμως να διαλύσεις όλη την ομάδα; Γιατί; Από κομπλεξισμό; Μόνο έτσι εξηγείται, διότι με τον θείο και τον πατέρα σου στο τιμόνι τόσα χρόνια, δεν μπορεί να μην πήρες πρέφα τουλάχιστον τα στοιχειώδη!
Η κληρονομικότητα και το DNA στην περίπτωσή σου δεν παίζουν δυστυχώς κανένα ρόλο! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και πολύ φοβάμαι πως, από εδώ και πέρα, οι αθλητικές χρονιές στο Κλειστό θα είναι ιδιαίτερα θερμές.
Κουράγιο και υπομονή σε όλους μας!

Τσάγια!!!



1 σχόλια :: Απόγονοι καταστροφείς...

  1. θα κάνουμε υπομονή

    έχω καεί δύο φορές στην ζωή μου ....

    μια χαρά εργασίες και μεροκάματο ταμάμ...

    όταν ήλθαν οι γυούληδες τα έκαναν .... μουτι...

    γνωστά στην ελλάδα αυτά...