Pantelidis...the Greek Dream

Η χειρότερη επίδραση της Ανεργίας σε κάτι τύπους σαν κι εμένα, είμαι σίγουρος πως είναι η συνεχής καταστροφή εγκεφαλικών κυττάρων από τις μαλακίες που πρέπει (και λέω πρέπει γιατί είναι αναπόφευκτο) να βλέπουμε στην τηλεόραση και να ακούμε στο ραδιόφωνο καθημερινά.
Το πιο γνωστό, ξακουστό και διαφημισμένο Όνειρο στην εποχή μας είναι το Αμερικάνικο! Όνειρο σύμβολο της εποχής μας και της μικροαστικής ματαιοδοξίας που διακατέχει πολυπληθή στρώματα κάθε κοινωνίας. Όνειρο για κάθε μπατίρη ανά τον κόσμο, εκτός από τον ίδιο τον Αμερικάνο, ο οποίος που να ονειρευτεί, όταν τον ξεζουμίζουν οι ίδιοι οι εμπνευστές του ονείρου.
Ποιο το νόημα του american dream; Μα ακριβώς, η Ευκαιρία που πρέπει να Πιάσεις, το Τρένο που πρέπει να Προλάβεις, το Αισχρό μονοπάτι που πρέπει να Διαβείς, προκειμένου να Πετύχεις. Δε χρειάζεται να σε ενδιαφέρει το κόστος και η ανθρωπιά σου. Δε χωράνε συναισθηματισμοί, αναστολές και συνειδήσεις. Αρκεί να γυρίσει ο διακόπτης και να έχεις Πιάσει την Καλή!
Στη Νέα Ελλάδα, έχεις κι εσύ ΝεοΕλληνάρα μου το δικό σου όνειρο. The Greek Dream...το όνομα αυτού Παντελίδης. Το pantelidis dream λοιπόν!

Θέλεις κι εσύ, να γίνεις ο τύπος που με ένα τραγούδι στο νετ θα πιάσεις την καλή και θα χεστείς στο τάλιρο. Θέλεις κι εσύ, με την "έμπνευσή" σου και με την "πρωτότυπη" φωνή σου να καταπλήξεις τα πλήθη. Θέλεις κι εσύ, που όταν τραγουδάς στο μπάνιο είναι σα να ακούς τον Σφακιανάκη (η αναφορά στο Νότη είναι τυχαία και καμία σχέση δεν έχει η όποια ομοιότητα με τη φωνή του Ονειροδημιουργού σου) να εκφράσεις την Υποκουλτούρα σου και να γίνεις "Επώνυμος".
Πόσες πυρκαγιές στον εγκέφαλό σου μπορείς να αντέξεις;!
Παντελίδης στα αυτοκίνητα, στα μπαλκόνια, στα πάρτι, στα ραδιόφωνα, στις τηλεοράσεις, στα δελτία ειδήσεων. Παντελίδης παντού! Η απόλυτη ενσάρκωση του Ονείρου Σου!
Θέλεις κι εσύ να γίνεις ντεμέκ λαϊκός τραγουδιστής μωρέ;!
Έχεις αναλογιστεί τι σημαίνει λαϊκό τραγούδι σε αυτή τη χώρα, τι έχει εκπροσωπήσει, τι έχει εννοήσει, τι έχει υποστηρίξει;!
Ξέρεις ή μπορείς να σκεφτείς και να θυμηθείς ποιοι το έχουν στηρίξει, ποιοι το έχουν ερμηνεύσει, ποιοι το έχουν τραγουδήσει;!
Δεν έχει περάσει τόσο πολύς καιρός, από τότε που ο Στράτος και ο Στέλιος τραγούδαγαν και εισχωρούσαν στην ψυχή σου, αναστέναζαν και σταματούσαν τα τρένα, ερμήνευαν και έκανες τουμπεκί ψιλοκομμένο για να ακούσεις. Να Ακούσεις μωρέ! Να ακούσεις, όχι να χτυπηθείς με την γκομενίτσα σου στο τραπέζι και στις μπάρες!
Περαστικά σου και εύχομαι πάντα να στοχεύεις τόσο ψηλά! Τόσο άλλωστε είναι το νεοελληνικό μπόι σου!

Τσάγια!!!

4 σχόλια :: Pantelidis...the Greek Dream

  1. Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει τι και ποιος είναι αυτός ο Παντελίδης.
    Καλό βράδυ.

  2. καλησπέρα

    ακούω και μουά στην τιβι τον κο αυτό...

    χρειαζόμαστε πολλούς σαν αυτόν για να ψευτοαναθαρήσουμε...

    έ τώρα ο στέλιος.... όταν τραγούδαγε αγριολούλουδο μην μου κλείσετε τα μάτια...


    άστα όνειρο...

  3. Μαρία Νι...είναι ένας τύπος που ανέβασε 5 κομμάτια στο youtube και τον τσίμπησε η δισκογραφική...

  4. akrat...δεν υπάρχει σχέση ούτε με βασανιστήρια!!!