Και όλο κλαίνε τα καβουράκια...

Μάλιστα, έκλεισε η ΕΡΤ με εντολή Κυβέρνησης!
Και ξαφνικά, καταλήξαμε ΟΛΟΙ ότι ζούμε μια Χούντα...

Το μόνο που μπορώ να κάνω μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, πέραν του προβληματισμού, είναι να γελάσω!!! Μάλιστα να γελάσω...
Καταρχάς, θέλω να τονίσω ότι σέβομαι σε ένα βαθμό κάθε δημόσιο υπάλληλο που δουλεύει και δεν ξύνει τα φρύδια του. Δε σέβομαι σχεδόν κανένα από τους γνωστούς δημοσιογράφους, οι οποίοι δικαίως, κατά την άποψή μου, συγκαταλέγονται στους ΑΡΔ με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και θέληση.
Σέβομαι και υπολήπτομαι όμως, πολύ πολύ περισσότερο εκείνους που δεν μπήκαν ποτέ στο Δημόσιο! Σέβομαι πολύ πολύ περισσότερο εκείνους που δεν έβαλαν βύσμα και μέσο για μια θεσούλα, στην οποία θα στρογγυλοκαθόταν ο κώλος τους δεκαετίες τώρα, είτε επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα, είτε επειδή και αν την είχαν ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ! Και αυτοί, αγαπητοί κύριοι και κυρίες, είναι Άνεργοι πολύ καιρό τώρα, για να μην πω ότι ποτέ δε βρήκαν τη δουλειά που θα μπορούσαν και ίσως τους άξιζε!!!

Μόνο να γελάσω μπορώ λοιπόν, κάθε φορά που τρέμει η Γης που την πατούμε και όλοι μέσα θε να μπούμε, επειδή αγγίζονται οι Αγαπητοί Δημόσιοι Υπάλληλοι! Για την αδιαφάνεια και την κλεψιά, ευθύνη έχουν: Εκείνοι που τοποθέτησαν τον Κλέφτη στη Θέση που βρίσκεται, καθώς και ο Ίδιος ο Κλέφτης που τσεπώνει τα φραγκάκια του και δεν τρέχει κάστανο! Γελάω λοιπόν, διότι ο Τοποθετήσας τον Κλέφταρο στην πολυθρόνα του, έρχεται τώρα να τον σπρώξει για να πέσει.

Ακόμα πιο αστείο, είναι όλο αυτό το πανηγύρι που στήθηκε για λόγους "Αλληλεγγύης" από χτες το βράδυ. Λέξη, την οποία τοποθετώ σε εισαγωγικά, διότι μόνο έτσι μπορεί να διατυπωθεί χωρίς να εξευτελιστεί. Που ήσαστε όλοι εσείς της ΕΡΤ που διαμαρτυρόσασταν χθες, όλα τα προηγούμενα χρόνια ρε παιδιά;;;!!! Που βρισκόσασταν;;;!!! Πότε σταθήκατε αλληλέγγυοι στον οποιοδήποτε βρέθηκε επί ξύλου κρεμάμενος από τη Χούντα που ανακαλύψατε χτες;;;!!! Πότε κάνατε στάση εργασίας ή απεργία, για οτιδήποτε άλλο πέραν των συμβάσεων που θα κατοχύρωναν τον κώλο σας στις θέσεις που σας τοποθέτησαν άλλοι;;;!!!

Κι επειδή υπάρχει μια άποψη που πρέπει κατά πολλούς να διατυπώνεται από Αριστερούς και να πραγματώνεται την Εναντίωση στις απολύσεις κ.λπ., δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να δηλώσω, ότι πρώτον δε με ενδιαφέρει αν προσωπικά τιτλοδοτούμαι με την οποιαδήποτε ταμπέλα. Δεύτερον, ότι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να δηλώσει οποιοδήποτε "Αριστερό" Κόμμα σε αυτή τη χώρα, θα έπρεπε να είναι: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!! Και άντε μέχρι το Γεροδιάολο, όλοι όσοι μπήκατε όπως μπήκατε μέσα όλα αυτά τα χρόνια!!!

Όχι, λοιπόν, δεν ταυτίζομαι με τον οποιοδήποτε Κυβερνητικό, Τρικομματικό Μαλακοπίτουρα αυτής της Χώρας, απλά και μόνο, επειδή το Μπουρδέλο, στο οποίο ζω χρόνια τώρα και δε μπορώ να δουλέψω ούτε σαν Τσατσά (καλά ως πουτάνα δεν το συζητώ, θέλω προϋπηρεσία) είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!!!

Ας στρωθούν όλες οι Προδευτικάτζες αυτού του Μπουρδέλου λοιπόν, από την άλλη, να βρουν τρόπο να θεραπεύσουν τη Νόσο και Μαλακία, που ονομάζεται Συντεχνιακή Κωλομεγλυφάτωση, και μετά να κουβεντιάσουμε για Αλληλεγγύη. Να καταλάβουν και να προβληματιστούν, ότι Ελληνικός Λαός έπαψε να υπάρχει εδώ και 30βάλε χρόνια, από τότε δηλαδή που έγινε τρέντυ και μοδάτο το δημοσιοϋπαλληλίκι. Από τότε, που η ευημερία ταυτίστηκε απόλυτα με την προσωπική τσέπη του καθενός, δεν πα να πεινάγανε 50 άλλοι γύρω του. Από τότε, που έπρεπε να νιώσεις πιο Ευρωπαίος και από τους Europeans που σε πηδάγανε αιώνες για τα δικά τους συμφέροντα. Από τότε που έπαψες να νιώθεις Έλληνας, επειδή τα Βαλκάνια ήταν υποτιμημένα.

Δεν περιμένω λοιπόν κανένα κλείσιμο καμιάς ΕΡΤ, για να καταλάβω ότι υπάρχει Χούντα. Τό' χω καταλάβει καιρό τώρα, από τα ένσημα που δεν κολλάω στο βιβλιάριό μου!

Τσάγια!!!

3 σχόλια :: Και όλο κλαίνε τα καβουράκια...

  1. i couldnt agree more που λενε και στην αμερικα

  2. μα το προσωπικό σας πρόβλημα είναι πιό σπουδαίο από τους 2700 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ??? !!!!!!!!!!

    θα σωθείτε πιστεύετε αν απολυθούν αυτοί??

    ένα έμαθα στον ιδιωτικό τομέα με ΒΑΡΕΑ ΕΝΣΗΜΑ περικαλώ...!!!!!!!

    όταν καταρέει το δημόσιο μία φορά

    οι ιδιώτες βρίσκουν ευκαιρία και κάνουν 50 φορές χειρότερα πράγματα...

    Υ.Γ. ένας 52 ετών που ούτε ήθελε αλλά και που ΑΡΝΗΘΗΚΕ το 1988 να γίνει δημόσιος υπάλληλος...

  3. Αγαπητέ akrat...δεν είναι θέμα προσωπικού προβλήματος...δεν αναφέρω πουθενά κάτι τέτοιο στο άρθρο!!!
    Είναι θέμα απλά, ότι κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι "δημόσιο" γίνονται 8 "επαναστάσεις" και 38 "πραξικοπήματα"!!! Αυτό είναι όλο...