Πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ορυκτός πλούτος.

Πήξαμε στις συζητήσεις και στις αναλύσεις. Οι δημοσιογράφοι στις εκπομπές τους, οι βουλευτές στη βουλή τους, οι Αμερικάνοι στα οικονομικά τους επιτελεία, όλοι κουβεντιάζουν και εισηγούνται σχετικά με την εκμετάλλευση του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και του ορυκτού πλούτου που βρίσκεται στο ελληνικό έδαφος και υπέδαφος, στερεό ή θαλάσσιο.



Μα είναι καινούργια τα ευρήματα, για τα οποία όλοι μιλούν?

Βέβαια όχι. Είναι γνωστό, ότι όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία 50 χρόνια γνώριζαν και γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πλούσια είναι η ελληνική γη. Όπως επίσης είναι γνωστό, ότι γνώριζαν με λεπτομέρειες και ακρίβεια τα χωρικά σημεία, στα οποία θα έπρεπε να ερευνήσουν, όμως πάντοτε (κοίτα γκαντεμιά) έψαχναν ΛΙΓΟ παραδίπλα, με αποτέλεσμα να μη βρίσκουν τίποτε. Μα ποιά κατάρα κυνηγάει όλους αυτούς του ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ηγέτες μας?!

Το σημαντικότερο ερώτημα, φυσικά, είναι το ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!
Γιατί τώρα, τέτοιος χαμός, τέτοιος πανικός, τέτοιο ενδιαφέρον? Οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ πολιτικοί μας (υπάρχουν κάποιοι που είναι ΠΟΛΥ Έλληνες ρε παιδάκι μου), και όχι μόνο, σπεύδουν να απαντήσουν: Μα για το καλό της πατρίδας! Πρέπει να βγούμε από την κρίση!

Και η προσωπική μου απορία που προκύπτει άμεσα είναι η εξής: Πόσο ρουφιάνοι πρέπει να είστε και πόσο ζώα πρέπει να είμαστε, για να μη σας έχουμε πάρει στο κυνήγι ακόμη? Η απάντηση είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη.

Γιατί δε βγαίνετε φόρα παρτίδα να ομολογήσετε ότι, τώρα που έχετε υποθηκεύσει τη χώρα για τα επόμενα 100 χρόνια, είναι πολύ εύκολο οι "δανειστές" μας να ξεζουμίσουν τον τόπο μας για ένα ξεροκόμματο? Ή μήπως δεν είναι έτσι? Τόσες δεκαετίες αποδειχτήκατε δειλοί, ανδρείκελα και δεν τολμήσατε να αγγίξετε και να εκμεταλλευτείτε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας. Τρέματε την αντίδραση των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ σας! Τώρα λοιπόν, χορεύετε στο σκοπό τους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Τσάγια!!!

0 σχόλια :: Πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ορυκτός πλούτος.