Όταν τα σκατά γίνονται πεποίθηση

Λοιπόν, κάποια στιγμή πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάποιες αρχές. Δηλαδή, ότι για παράδειγμα, η Ειρήνη, εκτός από ωραίο όνομα, αποτελεί επιθυμητή Κατάσταση για την ευημερία μιας Ανθρωποκεντρικής και Ανθρωπιστικής Κοινωνίας και όχι του Μπουρδέλου που ζούμε, διότι η Βία μας ασκείται Καθημερινά σε διάφορα Επίπεδα και με ποικίλες Εντάσεις! Ότι λόγου χάρη, η Βία αποτελεί μοχλό Κίνησης της Ιστορίας και της Κοινωνίας από τότε που οργανώθηκε σε ομάδες ο Άνθρωπος. Από που ξεφυτρώσατε όλοι εσείς οι Ειρηνιστές ρε παιδιά ξαφνικά;
Για να τελειώνουμε λοιπόν με κάποια βασικά συμπεράσματα, ποτέ δεν προχώρησε Μπρος αυτός ο Κόσμος, ποτέ δεν αναβαθμίστηκε ένα Κοινωνικό Σύστημα ειρηνικά και αναίμακτα. Είτε θες είτε δε θες να το καταλάβεις, κάτι τέτοιο δε συνέβη ΠΟΤΕ! Αργά ή γρήγορα όλα ξεκαθάριζαν με τη Μάχη και τον Πόλεμο!
Πως έγινε η μετάβαση από το Δουλοκτητικό στο Φεουδαρχικό σύστημα, από το Φεουδαρχικό στο Αστικό-Καπιταλιστικό, από το Αστικό στο Σοσιαλιστικό; ΒΙΑΙΑ!
Στη χώρα σου, την Ελλάδα ρε Ειρηνιστή, τα παραδείγματα τέτοιων Επιχειρήσεων Μετάβασης είναι Πολλά. Από το Κιλελέρ, την Επανάσταση του 1821, τον Αντιφασιστικό Αγώνα του 1940 και τα παραδείγματα δεν έχουν τελειωμό. Αν νομίζεις ότι αυτές οι Χαρακτηριστικές Μαχητικές Περίοδοι δεν είχαν Κοινωνικό και Ταξικό Χαρακτήρα, αυτεξαπατάσαι Οικτρά. Ο Σπάρτακος, ο Τσε, Ο Λένιν, ο Μάο, ο Κολοκοτρώνης κ.α. δεν επιχείρησαν κάτι Δικαιότερο με το σταυρουδάκι στο χέρι! Με τα όπλα Προσπάθησαν να πετύχουν ό, τι πέτυχαν.
Θα μου πεις γιατί τα γράφω όλα αυτά;!
Διότι κύριοι, το πρόβλημα δεν είναι η Βία, αυτή καθαυτή, αλλά τι Εκπροσωπεί και που Στοχεύει κάθε φορά! Ξεχνάς φίλε μου ότι ο Άρης με τα παλικάρια του έσφαζαν Ρουφιάνους, Δοσίλογους, Γερμανοτσολιάδες, Φασίστες και Ναζιστές και σήμερα αποκαλούνται Εθνοπροδότες, ενώ Όλοι εκείνοι που Καθάρισαν την Ελληνική Ύπαιθρο Συθέμελα και Δημοκρατικότατα αποκαλούνται Πατριώτες!
Το πραγματικό πρόβλημα ξέρεις ποιό είναι;
Ότι δυστυχώς ο Άρης δεν Έσφαξε όσους Έπρεπε, όταν Έπρεπε και Μπορούσε! Ακριβώς έτσι όπως στα λέω! Διότι, αν το έκανε δε θα Συσσωρευόταν τόσο Σκατό στα Μυαλά σας!
Δε θα γινόταν πεποίθηση η σκατοκέφαλη λογική των Ανθρωπίνων Σαφαριών!
Δε θα γινόταν πεποίθηση η σκατοκέφαλη λογική των Δημόσιων Κωλοκαθούμενων!
Δε θα γινόταν πεποίθηση η σκατοκέφαλη λογική της Αντιστασιακής Σύνταξης!
Δε θα γινόταν πεποίθηση η σκατοκέφαλη λογική των Γαλάζιων Προεκλογικών Σποτ!
Δε θα γινόταν πεποίθηση η σκατοκέφαλη λογική της ΠΑΣΟΚικής Ελλάδας, τόσο ώστε να θες να το Αναβιώσεις ξανά μετά από 40 χρόνια!
Δε θα γινόταν πεποίθηση η σκατοκέφαλη λογική της Υπηρεσιακής Έξαρσης και της Παραγωγικής Ανυπαρξίας!
Δε θα γινόταν πεποίθηση η σκατοκέφαλη λογική της Ροζ Πουστοεπανάστασης!
Για όλα αυτά τα Σκατά λοιπόν, υπεύθυνος είναι ένας! Ο Αθανάσιος Κλάρας! Αφού ρε Μεγάλε ήξερες τι θα επακολουθήσει μόλις Βρουν Μισή Ευκαιρία, γιατί δεν τους Ξεκλήρισες;! Γιατί δεν τους Καθάρισες;! Γιατί δεν τους Αφάνισες;! Γιατί ήσουν Δημοκράτης, ενώ ποτέ δε σου φέρθηκε Κανείς Δημοκρατικά;! Γιατί ρε Άρη; Γιατί; Γιατί δεν κατέστησες Πραγματικότητα το Μύθο των Κονσερβοκουτιών;! Έτσι κι αλλιώς τα Πιστεύουμε σήμερα σαν Ζώα!
Γιατί με καταδίκασες να Ζω μέσα στις Σκατόμυαλες Πεποιθήσεις και να μην μπορώ να αναπνεύσω, 50 χρόνια μετά το Θάνατό σου;!
Όποιοι αγανακτούν με αυτά που διαβάζουν στο άρθρο και νομίζουν ότι μιλάω εξτρεμιστικά και ακραία, πιστεύοντας στη Δήθεν Προστασία της Ανθρώπινης Ζωής, καλά θα κάνουν να αντιληφθούν επιτέλους ότι Η Επαναστατική Βία και Μόνο δύναται να εξασφαλίσει ότι οι Επόμενες Γενιές δε θα χρειαστεί να Βιαιοπραγήσουν.
Κι επειδή δε γουστάρω να σχολιάσω το περιστατικό Λιάνας-Κασιδιάρη σαν γεγονός, θα αναφέρω μόνο τα εξής: Καλά ρε Λιάνα, μας δουλεύεις; Ζητάς από την Αστυνομία να πιάσει το Μαλάκα; Τι πίνεις και δε μου δίνεις; Η κατασταλτική έκφραση της Χ.Α. θα κυνηγήσει τη Χ.Α.; Κι εσύ σκατά στο κεφάλι κουβαλάς;

Τσάγια!!!

9 σχόλια :: Όταν τα σκατά γίνονται πεποίθηση

  1. μην τα βαζουμε με την Κανελλη και για τον Κασιδιαρη ρε blackjack μπορουμε να ις προσαψουμε πολλα αλλα οχι και αυτο. εγω προσωπικα την ακουσα να λεει οτι δε θα κανει καν μηνυση.
    δε νομιζω οτι κανεις απο το ΚΚΕ περιμενει η αστυνομια να κανει τη δουλεια της ή για να το πω αλλιως νομιζω οτι ολοι ξερουν πως "θα κανει τη δουλεια της" .

  2. Το διαχωρισμό Επαναστατικής και μη βίας μπορεί πιστεύω να τον κάνει οποιοσδήποτε. Τί γίνεται όμως όταν η επανάσταση ερμηνεύεται διαφορετικά από άτομα ή ομάδες? Γιατί επανάσταση θέλουν και οι Κομουνιστές, επανάσταση και οι Χρυσαυγίτες...

  3. Τέτοιες κουβέντες δεν πρέπει να ακούγονται ούτε για αστείο salot sor. Δημιουργούν αυταπάτες.
    Η φασιστική νοοτροπία της κοινωνίας είναι ένα γεγονός, το οποίο θα γιγαντώνεται είτε έχει είτε δεν έχει πολιτική εκπροσώπηση από Τα ΩΑ.
    Βασίζεται στο Δημοσιοϋπαλληλικό Τρόπο Ζωής.

  4. Απουσιολόγε, δεν είναι τόσο εύκολο όμως να αντιληφθείς τι σημαίνει επανάσταση.
    Να καταλάβεις ότι πρόκειται για προσπάθεια κίνησης της κοινωνίας προς τα Μπρος. Προς δικαιότερα και συλλογικότερα συστήματα.
    Στην Ελλάδα μπορεί καθένας να πιστεύει και να πρεσβεύει ό, τι θέλει, αλλά κάποια πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει από την ίδια τη Ζωή ανά τους αιώνες και είναι Αντικειμενικά!

  5. Επειδή το θέμα με το οποίο καταπιάνεσαι είναι πολύ κρίσιμο και λεπτό και νομίζω συμφωνείς πως δεν μπορεί να κλείνει πολύ εύκολα, βάζω μια φράση που εκφράζει μια άλλη άποψη:

    «Αν, προκειμένου να νικήσουμε, θα πρέπει να στήσουμε κρεμάλες στις πλατείες θα προτιμούσα να χάσουμε» του αναρχικού Ερρίκο Μαλατέστα

  6. Εννοείται ότι είναι κρίσιμο και πολύπλευρο το θέμα κ.κ.
    Δεν είναι λανθασμένη η δήλωση που παραθέτεις. Ίσα ίσα, που εκφράζει την πραγματική ανθρωπιστική λογική και διάθεση των Επαναστατών, όσο κι αν διαφωνώ με το πιός είναι Αναρχικός και ποιός όχι...
    Αλλά, ακριβώς με αυτή τη λογική, την οποία δε διαθέτει αντίστοιχα ο εχθρός, δίνεις το πλεονέκτημα να κυριαρχήσει. Και σα νικητής να γράψει και την ιστορία όπως ακριβώς γουστάρει.
    Το θέμα είναι να ασκήσεις εσύ την απαραίτητη Βία, ώστε να μπορούν να ζήσουν ομαλά και ειρηνικά τα παιδιά και τα εγγόνια σου!

  7. "Ο Σπάρτακος, ο Τσε, Ο Λένιν, ο Μάο, ο Κολοκοτρώνης κ.α. δεν επιχείρησαν κάτι Δικαιότερο με το σταυρουδάκι στο χέρι!"

    ----------

    Εμ, έτσι είναι κι έτσι συνέβη.
    Έλα, όμως, που αυτοί που δε διστάζουν να χρησιμοποιούν, τους ανωτέρω ως φολκλόρ, τους αφαίρεσαν τα όπλα και κράτησαν το... σταυρουδάκι!

  8. Το γεγονός ότι η φάτσα του Γκεβάρα βρίσκεται σε Προφυλακτικά, μπορεί Ευρυτάνα να σημαίνει την προσπάθεια απαξίωσης του Συμβολισμού της προσωπικότητάς του εκτός από την προσπάθεια για περισσότερα Φράγκα, ταυτόχρονα όμως προβλέπει την Πράξη που θα επιτελέσουν οι Επόμενοι Τσε της Ιστορίας!
    Οι ανάλαφρες αποχρώσεις του κόκκινου ποτέ δε θα μπορέσουν να ανάψουν τη Φλόγα που χρειάζεται η ζωή για να προχωρήσει!

  9. Κι ο Άρης περίμενε πως ο Ζαχαριάδης θα τον δικαίωνε, όπως τον είχε δικαιώσει η ιστορία ήδη...κι αυτός είδε αποκήρυξη στον Ριζοσπάστη....Αυτό κρύβει όλο το νόημα του γιατί ο Άρης δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και μας έμειναν οι σκατοκέφαλοι. Ηγεσίες γιόκ.